Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ecaterina Andronescu explica de ce mii de scoli nu au autorizatie sanitara si ce presupune clasa pregatitoare

B1 B1,
Ecaterina Andronescu explica de ce mii de scoli nu au autorizatie sanitara si ce presupune clasa pregatitoare

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a oferit duminica, in cadrul emisiunii Talk B1, difuzata de B1 TV, detalii cu privire la controversata clasa pregatitoare, care ii asteapta luni pe viitorii. continuă pe B1

Ecaterina Andronescu despre CLASA ZERO: Aveam nevoie de un studiu de impact.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, la Realitatea TV ca era n-am obiceiul sa ma uit in urma cu manie, dar cred ca aveam nevoie de un studiu de impact inainte de promulgarea legii . ) sa stim daca avem resursele umane sa acoperim integral aceasta prima clasa. Citeste si: CLASA PREGATITOARE. Peste 100. 000 de copii, in clasa 0. Ministrul Educatiei a anuntat o EVALUARE Ecaterina Andronescu a precizat, insa, ca pana la urma vom aveam cadre calificate la toate .

Ecaterina Andronescu: Daca bacalaureatul profesional intarzie la vot, vom da ordonanta de urgenta

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat ca Guvernul va recurge la ordonanta de urgenta pentru introducerea bacalaureatului profesional, daca votul din Senat, asteptat luni, va fi amanat din nou, scrie Mediafax.

Ecaterina Andronescu vrea sa treaca liceele in subordinea consiliilor judetene pentru un plus de atentie

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat joi, ca ar vrea ca licee sa treaca in subordinea consiliilor judetene, respectiv a Primariei Municipiului Bucuresti. Ea si-a motivat dorinta prin faptul.

Ecaterina Andronescu: Daca bacul profesional nu primeste verdictul luni, va fi adoptat prin ordonanta de urgenta

Ministrul Educatiei a declarat ca bacalaureatul profesional va deveni o chestiune reala, chiar daca Senatul va incerca sa intarzie acest lucru, comunica ziarul Gandul. Ecaterina Andornescu a afirmat acest.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )