Libnet.ro
UNICEF

20:30

Echipa de haltere a Rusiei, interzisa la Jocurile Olimpice de la Rio

Hotnews Hotnews,
 Echipa de haltere a Rusiei, interzisa la Jocurile Olimpice de la Rio

Federatia internationala de haltere IWF) a anuntat, vineri, excluderea tuturor halterofililor rusi, in numar de opt, de la Jocurile Olimpice de la Rio 5-21 august), informeaza AFP, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Echipa de haltere a Rusiei, exclusa de la Jocurile Olimpice de la Rio

Federatia Internationala de Haltere IWF) a anuntat, vineri, prin intermediul unui comunicat oficial, ca echipa Rusiei a primit interdictie de a participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, fiind acuzati ca au incalcat regulamentele antidoping.

Care sunt primii sportivi care intra in concurs la Rio de Janeiro!Sapte zile panacand incep Jocurile Olimpice

Vinerea viitoare incep Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, editia 2016, fiind deja stabilit de organizatorii competitiei.

Exclus dupa ce a ajuns la Rio: Atletul Mihai Donisan nu va putea participa la Jocurile Olimpice

Atletul Mihai Donisan, ce participa in proba de saritura in inaltime, a fost exclus de la Jocurile Olimpice de la Rio ce vor incepe in august. Sportivul fusese suspendat in.

Probleme la Jocurile Olimpice de la Rio: Probele de navigatie se vor desfasura pe apa toxica

In golful Guanabara, unde se vor desfasura probele de navigatie din cadrul Jocurilor Olimpice, au fost gasite cantitati foarte mari de bacterii rezistente la antibiotice, asa ca sportivii trebuie sa evite.

Probleme inainte de Jocurile Olimpice: Australia a refuzat sa isi cazeze delegatia din cauza conditiilor din satul olimpic, in timp ce sportivii romani isi repara singuri boilerul (VIDEO)

La Rio, nu curge lapte si miere pentru sportivi. in Satul Olimpic, mai degraba, curge apa. pe jos, pentru ca tevile sunt sparte sau nu au fost puse. Ajunsi la Olimpiada, sportivii au gasit conditii de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )