Libnet.ro
UNICEF

17:00

Echipele calificate in 16-imile Europa League

Online Sport Online Sport,
Echipele calificate in 16-imile Europa League

Vedeti mai jos care sunt echipele calificate in faza 16-imilor de finala ale Europa League, faza a competitiei in care Romania nu va avea nicio participanta. continuă pe Online Sport

Echipele calificate in optimile Champions League

Vedeti mai jos care sunt cele 16 echipe calificate in faza optimilor de finala ale Champions League.

Pandurii a incheiat cu o remiza alba grupele Europa League. Vezi echipele calificate mai departe

Pandurii Tg. Jiu si formatia portugheza FC Pacos de Ferreira au terminat la egalitate, 0-0, joi seara, pe Cluj Arena, in ultimul meci cadrul Grupei E a competitiei de fotbal Europa League. Desi gorjenii au.

Prima reactie a lui Mircea Lucescu dupa eliminarea lui Sahtior Donetk din grupele Champions League

Sahtior Donetk a ratat calificarea in optimile de finala Champions League, dupa ce s-a clasat pe locul trei in Grupa A, care ii asigura, insa, participarea in 16-imile Europa League.

Europa League: Pandurii a remizat cu Pacos Ferreira, scor 0-0, in ultima etapa a grupelor/ Ce echipe s-au calificat in 16-imile de finala

Formatia Pandurii Targu Jiu a terminat la egalitate, joi seara, pe Cluj Arena, scor 0-0, cu gruparea portugheza Pacos Ferreira, in ultima etapa din grupa E a Ligii Europa, potrivit Mediafax. Pandurii a incheiat pe ultimul loc grupa E a Ligii Europa. In celalalt meci al grupei, Fiorentina a trecut de Dnepr cu 2-1. vezi toate rezultatele si echipele calificate.

Rezultate partiale ale ultimei etape a grupelor Europa League si echipele calificate in primavara europeana

Ultima etapa a grupelor Europa League a consfintit o mare surpriza, celebra formatie olandeza PSV fiind eliminata din competitie. in rest, echipele favorite si-au respectat statutul si s-au calificat in saisprezecimi.

Dupa o lunga perioada de ineficacitate, Rusescu a incris din nou pentru Sevilla. Rezultatele din ultima etapa si echipele calificate in primavaraEuropa League

Ultima etapa a grupelor Europa League a consfintit o mare surpriza, celebra formatie olandeza PSV fiind eliminata din competitie. in rest, echipele favorite si-au respectat statutul si s-au calificat in saisprezecimi. in aceasta runda, Rusescu a iesit la rampa si a marcat pentru Sevilla.

LIVETEXT Pandurii-Pacos 0-0. Gorjenii sunt in cautarea primei victorii in grupele Europa League

Meciul cu Pacos din aceasta seara reprezinta pentru Pandurii ultima sansa pentru a obtine prima victorie in grupele Europa League. Pana acum, gorjenii au adunat doar un punct smuls tot cu Pacos Ferreira, in deplasare. Ramaneti pe www. adevarul. ro pentru a urmari partida in format livetext.

VIDEO Rusescu a marcat pentru Sevilla in Europa League

Raul Rusescu s-a remarcat, joi seara, in meciul de Europa League pe care formatia sa, FC Sevilla, l-a disputat in deplasare contra nemtilor de la SC Freiburg.

VIDEO Pandurii-Pacos 0-0. Gorjenii incheie fara victorie prima participare din istorie in Europa League

Desi a avut cateva mari ocazii de gol, Pandurii n-a putut sa inscrie in poarta lui Pacos Ferreira in ultima partida din grupele Europa League si termina sezonul european fara sa fi cunoscut gustul succesului si, in acelasi timp, pe ultimul loc in grupa E.

VIDEO Pandurii-Pacos 0-0. Gorjenii incheie fara victorie prima participare din istorie in grupele Europa League

Desi a avut cateva mari ocazii de gol, Pandurii n-a putut sa inscrie in poarta lui Pacos Ferreira in ultima partida din grupele Europa League si a terminat sezonul european fara sa fi cunoscut gustul succesului. Totodata, gorjenii s-au clasat la finalul competitiei pe ultimul loc in grupa E.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )