Libnet.ro
UNICEF

11:30

Economia Romaniei isi revine mai greu decat celelalte din regiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Economia Romaniei isi revine mai greu decat celelalte din regiune

Economia tarii noastre are o recuperare mai lenta decat cele ale altor state din regiune, afectate de criza, produsul intern brut PIB) urmand sa ajunga abia in acest an la nivelul din anul 2008, a declarat, ieri, Guillermo Tolosa, reprezentantul rezident al Fondului Monetar International FMI) in tara noastra. continuă pe Ziarul Bursa

FMI: Economia Romaniei isi revine mai lent decat a altor tari si trebuie sa profite de oportunitati. Agricultura, factor important de crestere, dar face economia vulnerabila la socuri

Economia Romaniei va reajunge in acest an la nivelul PIB din perioada pre-criza, insa recuperarea este mai lenta fata de alte state afectate dur de criza, cu minusuri la absorbtia fondurilor UE, infrastructura, companii de stat, dar cu oportunitati in domenii precum energie si export, potrivit FMI, scrie Mediafax.

FMI: Economia Romaniei isi revine mai lent decat a altor tari

O analiza FMI releva ca economia Romaniei va reajunge in acest an la nivelul PIB din perioada pre-criza, insa recuperarea este mai lenta fata de alte state afectate dur de criza, cu minusuri la absorbtia fondurilor UE, infrastructura, companii de stat, dar cu oportunitati in domenii precum energie si export, .

FMI: Economia Romaniei isi revine mai lent decat a altor tari si trebuie sa profite de oportunitati

Economia Romaniei va reajunge in acest an la nivelul PIB din perioada pre-criza, insa recuperarea este mai lenta fata de alte state afectate dur de criza, cu minusuri la absorbtia fondurilor UE, infrastructura, companii de stat, dar cu oportunitati in domenii precum energie si export, potrivit Fondului Monetar International FMI).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )