Libnet.ro
UNICEF

13:00

FMI: Economia Romaniei isi revine mai lent decat a altor tari si trebuie sa profite de oportunitati

Adevărul Adevărul,
FMI: Economia Romaniei isi revine mai lent decat a altor tari si trebuie sa profite de oportunitati

Economia Romaniei va reajunge in acest an la nivelul PIB din perioada pre-criza, insa recuperarea este mai lenta fata de alte state afectate dur de criza, cu minusuri la absorbtia fondurilor UE, infrastructura, companii de stat, dar cu oportunitati in domenii precum energie si export, potrivit Fondului Monetar International FMI). continuă pe Adevărul

FMI: Economia Romaniei isi revine mai lent decat a altor tari si trebuie sa profite de oportunitati. Agricultura, factor important de crestere, dar face economia vulnerabila la socuri

Economia Romaniei va reajunge in acest an la nivelul PIB din perioada pre-criza, insa recuperarea este mai lenta fata de alte state afectate dur de criza, cu minusuri la absorbtia fondurilor UE, infrastructura, companii de stat, dar cu oportunitati in domenii precum energie si export, potrivit FMI, scrie Mediafax.

FMI: Economia Romaniei isi revine mai lent decat a altor tari

O analiza FMI releva ca economia Romaniei va reajunge in acest an la nivelul PIB din perioada pre-criza, insa recuperarea este mai lenta fata de alte state afectate dur de criza, cu minusuri la absorbtia fondurilor UE, infrastructura, companii de stat, dar cu oportunitati in domenii precum energie si export, .

Economia Romaniei se misca prea lent spre iesirea din criza

FMI considera ca economia Romaniei isi revine mai lent decat a altor tari afectate dur de criza, absorbtia deficitara a fondurilor europene si infrastructura fiind principalele sale probleme. Exista insa loc de crestere pentru exporturi, iar sectorul energetic ofera un avantaj competitiv .

PIB-ul, la nivelul de dinaintea crizei: ce domenii isi revin cel mai greu

Economia Romaniei va ajunge in acest an la nivelul PIB din perioada precedenta crizei, insa recuperarea este mai lenta comparativ cu a altor state afectate. Domeniile in care s-a inregistrat o performanta slaba sunt absorbtia fondurilor UE,.

Ce spun oficialii FMI despre economia Romaniei. Vestile nu sunt imbucuratoare

FMI apreciaza ca economia Romaniei va reajunge in acest an la nivelul PIB din perioada pre-criza, insa recuperarea este mai lenta fata de alte state afectate dur de criza, cu minusuri la absorbtia fondurilor.

GALERIE FOTO Samsung Galaxy K zoom, lansat in Romania. Hibridul de smartphone si camera foto, mult mai reusit decat modelul de anul trecut

Samsung Electronics Romania anunta disponibilitatea pe plan local a noului smartphone cu camera foto avansata, Samsung Galaxy K zoom, care dispune atat de functiile performante ale unui aparat de fotografiat, cat si de aplicatiile celui mai nou model Samsung Galaxy de pe piata.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )