Libnet.ro
UNICEF

15:30

Economia Romaniei se misca prea lent spre iesirea din criza

România Liberă România Liberă,
Economia Romaniei se misca prea lent spre iesirea din criza

FMI considera ca economia Romaniei isi revine mai lent decat a altor tari afectate dur de criza, absorbtia deficitara a fondurilor europene si infrastructura fiind principalele sale probleme. Exista insa loc de crestere pentru exporturi, iar sectorul energetic ofera un avantaj competitiv . continuă pe România Liberă

FMI: Economia Romaniei isi revine mai lent decat a altor tari si trebuie sa profite de oportunitati. Agricultura, factor important de crestere, dar face economia vulnerabila la socuri

Economia Romaniei va reajunge in acest an la nivelul PIB din perioada pre-criza, insa recuperarea este mai lenta fata de alte state afectate dur de criza, cu minusuri la absorbtia fondurilor UE, infrastructura, companii de stat, dar cu oportunitati in domenii precum energie si export, potrivit FMI, scrie Mediafax.

FMI: Economia Romaniei isi revine mai lent decat a altor tari

O analiza FMI releva ca economia Romaniei va reajunge in acest an la nivelul PIB din perioada pre-criza, insa recuperarea este mai lenta fata de alte state afectate dur de criza, cu minusuri la absorbtia fondurilor UE, infrastructura, companii de stat, dar cu oportunitati in domenii precum energie si export, .

FMI: Economia Romaniei isi revine mai lent decat a altor tari si trebuie sa profite de oportunitati

Economia Romaniei va reajunge in acest an la nivelul PIB din perioada pre-criza, insa recuperarea este mai lenta fata de alte state afectate dur de criza, cu minusuri la absorbtia fondurilor UE, infrastructura, companii de stat, dar cu oportunitati in domenii precum energie si export, potrivit Fondului Monetar International FMI).

Ce spun oficialii FMI despre economia Romaniei. Vestile nu sunt imbucuratoare

FMI apreciaza ca economia Romaniei va reajunge in acest an la nivelul PIB din perioada pre-criza, insa recuperarea este mai lenta fata de alte state afectate dur de criza, cu minusuri la absorbtia fondurilor.

Listarea Hidroelectrica ar putea sa nu aiba loc nici anul viitor. Borza anunta iesirea din insolventa abia in iunie 2015

Producatorul de energie Hidroelectrica va iesi din a doua insolventa in mai sau iunie 2015, a anuntat avocatul Remus Borza, seful firmei Euro Insol, care administreaza judiciar compania Hidroelectrica. Borza a mai declarat ca daca Departamentul pentru.

Printul Charles a fost primit cu aplauze la iesirea din Biserica Neagra

Printul Charles a vizitat, miercuri dupa-amiaza, Biserica Neagra din Brasov si la iesire a fost intampinat cu aplauze de catre brasovenii si turistii din zona. Mostenitorul coroanei britanice a vizitat lacasul de cult timp de o ora si urmeaza sa plece.

Ce a declarat constanteanul care l-a scuipat pe Basescu la iesirea din arest. 24 de ore dupa gratii l-au marcat enorm

Barbatul care l-a scuipat pe presedintele tarii a fost eliberat din arest. Procurorii au schimbat incadrarea faptelor sale din ultraj si alte violente in tulburarea linistii publice si nu l-au considerat un.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )