Libnet.ro
UNICEF

07:30

Economia Rusiei s-a contractat cu 2,4% in primele patru luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Economia Rusiei s-a contractat cu 2,4% in primele patru luni

Economia Rusiei s-a contractat cu 2,4% in primele patru luni ale acestui an, fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar in luna aprilie declinul s-a accentuat la 4,2%, potrivit datelor publicate luni de Ministerul Economiei, relateaza MarketWatch,. continuă pe Wall-Street Ro

Economia Rusiei s-a contractat cu 2,4% in primele patru luni ale acestui an

Economia Rusiei s-a contractat cu 2,4% in primele patru luni din 2015, fata de aceeasi perioada a anului trecut, informeaza MarketWatch, citand date publicate de ministerul rus al Economiei. Totodata, in luna.

Economia Braziliei s-a contractat cu 0,2%, comparativ cu cele 3 luni anterioare

Economia Braziliei s-a contractat, in primul trimestru al anului, cu 0,2%, comparativ cu cele trei luni anterioare, a relatat agentia de statistica a guvernului brazilian, citata de BBC.

Economia Elvetiei s-a contractat in T1 prima oara in ultimii 4 ani si jumatate

Economia Elvetiei s-a contractat in primul trimestru pentru prima oara in ultimii patru ani si jumatate, cu 0,2% fata de trimestrul anterior, din cauza aprecierii francului care a afectat cererea din strainatate pentru produsele farmaceutice si echipamentele fabricate in tara, relateaza MarketWatch.

Economia Rusiei se va redresa din 2016

Economia Rusiei va scadea cu 2,8% anul acesta, insa se va redresa in intervalul 2016-2018, cand va creste cu 2,3-2,4% pe an, datorita revenirii pretului petrolului, potrivit Ministerului Economiei de la Moscova.

Economia SUA s-a contractat cu 0,7% in primul trimestru

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 0,7% in primul trimestru, potrivit datelor oficiale revizuite in sens negativ de la o crestere de 0,2% anticipata initial, relateaza MarketWatch.

Economia SUA s-a contractat cu 0,7%

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 0,7% in primul trimestru, potrivit datelor oficiale revizuite in sens negativ de la o crestere de 0,2% anticipata initial, relateaza MarketWatch, conform Mediafax.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )