Libnet.ro
UNICEF

13:00

Economia zonei euro, mai slaba decat asteptarile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Economia zonei euro, mai slaba decat asteptarile

Redresarea economiei zonei euro si-a pierdut din avant in primul trimestru al anului curent, in conditiile in care, in mod neasteptat, PIB-ul Frantei a stagnat, iar alte state, precum Italia sau Olanda, s-au confruntat cu scaderi. continuă pe Ziarul Bursa

Mentinerea activitatilor Visa si MasterCard in Rusia, mai scumpa decat iesirea de pe piata

Mentinerea operatiunilor din Rusia va costa grupurile americane Visa si MasterCard mult mai mult decat iesirea lor de pe aceasta piata, anunta Kommersant, citand un raport al bancii de investitii Morgan Stanley.

Victor Ponta: Sa ajutam oamenii cu dizabilitati e mai important decat sa facem drumuri sau aeroporturi

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri, la Baia Mare, ca a ajuta oamenii cu dizabilitati e mai important decat a construi drumuri sau aeroporturi, relateaza Agerpres.

Biofarm, profit net cu 11,64% mai mic decat in T1 2013

Compania farmaceutica Biofarm simbol: BIO) a inregistrat in primul trimestru din acest an un profit net de 8,74 milioane lei, cu 11,64% mai mic decat valoarea din semestrul omolog al anului trecut, potrivit unui raport publicat astazi pe site-ul societatii.

FOTO AMUZANTE: De ce traiesc femeile mai mult decat barbatii

Galeria foto contine o serie de imagini amuzante care par sa explice, la prima vedere, de ce barbatii traiesc mai putin decat femeile.

VIG: Piata de asigurari din Romania a crescut de 6 ori mai rapid decat cea din Austria

Piata de asigurari din tara noastra a crescut, in ultimul an, cu 13%, de sase ori mai rapid decat cea din Austria, care a sporit cu 2,2%, potrivit unui comunicat al Vienna Insurance Group VIG) trimis astazi redactiei.

World of Warcraft Warlords of Draenor arata mai bine decat te astepti [VIDEO]

In primul clip de gameplay capturat in World of Wacraft Warlords of Draenor, este evident ca noul joc arata mai bine decat vechile iteratii. World of Warcraft refuza sa moara. Desi are o istorie foarte lunga, pentru simplul fapt ca reuseste sa genereze un profit fabulos pentru Blizzard, compania americana continua sa investeasca in el. Cea mai recenta dovada a acestei ,,investitii vine sub forma urmatorului expansion dedicat jucatorilor de WoW. Acesta poarta numele de Warlords of Draenor si va [].

O tara UE mai mica decat Moldova ajunge al treilea cel mai mare creditor al SUA

Dobanda titlurilor de stat americane a scazut sub nivelul psihologic de 2,5%, din cauza datelor macroeconomice slabe din ultima perioada, din cauza temerilor privind deflatia dar si dupa ce Belgia, una dintre cele mai mici tari din Europa, a intrat.

Suntem extrem de aroganti in relatia cu somnul si riscam de la diabet la cancer. Dormim cu doua ore mai putin decat acum 60 de ani

Oamenii de stiinta de la unele dintre cele mai importante universitati din lume Oxford, Cambridge, Harvard, Manchester si Surrey ne avertizeaza ca, in drumul spre construirea unei cariere, riscam accidente serioase din cauza somnului din ce in ce mai scurt.

VIDEO Din ciclul batausii lor, mai rai decat ai nostri: Cum trateaza cativa simpatizanti si lideri locali ai PSD pe protestatarii anti Ponta

Un fost primar PDL, cu antecedente penale, a imbrancit si trantit o femeie la Nana in timpul vizitei Elena Udrea in localitate. Nu a trecut decat cateva zile de la sfanta indignare a politicienilor de la putere, iar pe internet este postata o inregistarare similara din Calarasi, de aceasta data cu sustinatori si lideri si PSD in prim plan. In ciuda revoltei generale, nimic nou in politica romaneasca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2498 seconds )