Libnet.ro
UNICEF

00:08

Un economist din Galati, dat disparut de familie in urma cu sase luni, a fost gasit in Gara CFR

Adevărul Adevărul,
Un economist din Galati, dat disparut de familie in urma cu sase luni, a fost gasit in Gara CFR

Ionut Daniel Andone, galateanul disparut fara urme pe 24 martie, a fost gasit in Gara CFR de politistii de la Transporturi si de cei locali. Barbatul, fost director economic al unei societati, a fost audiat de oamenii legii. Angajator acestuia a depus plangere la politie impotriva lui Ionut Daniel Andone pe motiv ca ar fi furat bani de la firma la care barbatul a lucrat. continuă pe Adevărul

Investitie Transelectrica: 5 milioane de euro pentru modernizarea unei statii din Galati

Transelectrica a investit circa 5 milioane de euro pentru retehnologizarea unei statii din Galati.

Un poet din Maramures, disparut fara urma. Fiica acestuia a lansat un apel disperat pentru ca oamenii sa ajute la gasirea tatalui ei

Un poet din Maramures este cautat de mai bine de o saptamana. Barbatul a fost vazut ultima data plecand dintr-o pensiune. Avea cu el un topor, care a fost gasit intre timp de localnici, insa nici urma de.

Un barbat din Galati, internat cu suspiciune de Ebola

Un barbat de 33 de ani, intors recent din Guineea Ecuatoriala, a fost trimis marti, de urgenta, cu o ambulanta de la Spitalul de Boli Infectioase Galati catre Spitalul Victor Babes din Bucuresti deoarece medicii suspecteaza ca este infectat cu Ebola, relateaza Agerpres.

Medic: Barbatul din Galati, internat cu suspiciune de Ebola, are Malarie

Un galatean de 33 de ani revenit in tara din Guineea Ecuatoriala a fost internat la Spitalul Victor Babes din Capitala, cu diagnosticul malarie - boala ce i-a recidivat de mai multe ori din cauza nerespectarii tratamentului, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )