Libnet.ro
UNICEF

18:45

Un edil a fost retinut de politie dupa ce acesta ar fi fost responsabil de incendierea a doua ferme

Antena3 Antena3,
Un edil a fost retinut de politie dupa ce acesta ar fi fost responsabil de incendierea a doua ferme

Primarul comunei Urechesti, judetul Vrancea, Nistor Bratosin, a fost retinut, miercuri, pentru 24 de ore, intr-un dosar in care se fac cercetari privind incendierea unor ferme. Edilul este acuzat ca ar fi. continuă pe Antena3

Gruparile violente din Berbesti isi fac in continuare de cap. Retinut de politie dupa un nou scandal pe terasa unui bar

In ciuda ordinului semnat de ministrul Carmen Dan privind patrularea Berbestiului de catre o echipa mobila de jandarmi din Craiova, localnicii violenti continua sa tulbure linistea si ordinea micului oras minier din Valcea. Ieri, 7 mai, un barbat acuzat de lovire si alte violente, precum si de tulburarea linistii si ordinii publice, a fost retinut pentru 24 de ore ca astazi sa fie prezentat Parchetului pentru a fi arestat preventiv.

Tnar de 17 ani, retinut de politie pentru crima din Vama Veche

Un tanar in varsta de 17 ani a fost retinut de politisti, fiind suspectat de implicare in agresiunea ce a produs moartea unui barbat de 34 de ani, din localitatea Tecuci, al carui cadavru a fost descoperit sambata, pe plaja din Vama Veche, informeaza IPJ Constanta, citat de Agerpres.

Criminalul de la Vama Veche a fost retinut. Adolescentul era cercetat pentru trafic de droguri

Politistii au retinut suspectul principal in cazul crimei de pe plaja din Vama Veche. Adolescentul in varsta de 17 ani, din Constanta, a fost prins intr-un tren, in timp ce fugea din judet. Acesta a fost pu.

HALUCINANT! Popa de la Medias anchetat de politie dupa ce si-a batut nevasta live pe Facebook (VIDEO)

Lautarul Popa de la Medias este anchetat dupa ce si-a batut nevasta in direct pe Facebook si de fata cu cei doi copii. De asemenea, Directia pentru Protectia Copilului Sibiu a demarat si ea o.

Un oras din Romania a fost inundat complet dupa o ploaie torentiala. A fost declarata situatie de urgenta

Furtunile fac prapad in tara. La Stefanesti, in judetul Arges, a fost declarata situatie de urgenta dupa ce un drum national s-a transformat in rau si zeci de case au fost inundate. Au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )