Libnet.ro
UNICEF

17:00

Eduard Hellvig va fi audiat marti in comisii

România Liberă România Liberă,
Eduard Hellvig va fi audiat marti in comisii

Europarlamentarul Eduard Hellvig, nominalizat de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de director al SRI, va fi audiat marti in comisiile parlamentare de specialitate, conform Mediafax . continuă pe România Liberă

Cine este Eduard Hellvig, nominalizarea presedintelui Klaus Iohannis pentru SRI

Europarlamentarul Eduard Hellvig, vicepresedinte PNL, nominalizat de Klaus Iohannis pentru sefia SRI, a fost deputat si ministru in Guvernul Ponta, de unde s-a retras dupa ce a fost acuzat de incompatibilitate. Este.

Eduard Hellvig la SRI, Floarea Serban la sefia Romarm

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a nominalizat aseara, pentru functia de director al Serviciului Roman de Informatii, pe Eduard-Raul Hellvig si, conform prevederilor constitutionale, i-a instiintat printr-o scrisoare oficiala pe presedintii celor doua Camere ale Parlamentului despre aceasta nominalizare.

Punctul de intalnire: Va avea probleme Eduard Hellvig la votul in Parlament?

Incepand de luni, PSD si PNL incep dezbaterile in Parlament pentru numirea noului director al SRI dorit de presedintele Klaus Iohannis, europarlamentarul liberal Eduard Hellvig. Subiectul a fost dezbatut in.

Eduard Hellvig, propus la sefia SRI, va fi audiat maine in Parlament

Update13. 49 - Conducerea Parlamentului a decis ca Eduard Hellvig sa fie audiat maine in Parlament, la ora 10, in sedinta comisiei de control a activitatii SRI. Apoi, avizul va fi transmis catre birourile.

Eduard Hellvig, propunerea lui Klaus Iohannis la sefia SRI: de 6 ani liberal, fost conservator, ministru, deputat si actual europarlamentar

Eduard Hellvig, vicepresedinte PNL si actual europarlamentar, a fost nominalizat de Klaus Iohannis pentru sefia SRI. El a fost deputat si ministru in Guvernul Ponta, de unde s-a retras dupa ce a fost acuzat de incompatibilitate. Fostul presedinte.

Eduard Hellvig, viitorul sef al SRI, vrea sa schimbe axa Bucuresti - Londra - Washington cu axa Bucuresti - Berlin - Washington

Prioritatea Romaniei este ancorarea pe axa Bucuresti - Berlin - Washington. Asta sustinea Eduard Hellvig pe 8 ianuarie intr-o postare pe blogul personal. Europarlamentarul PNL il parafraza astfel pe fostul.

Eduard Hellvig, viitorul sef al SRI, vrea sa schimbe axa Bucuresti - Londra - Washington cu axa Bucuresti - Berlin - Washington (VIDEO)

Prioritatea Romaniei este ancorarea pe axa Bucuresti - Berlin - Washington. Asta sustinea Eduard Hellvig pe 8 ianuarie intr-o postare pe blogul personal. Europarlamentarul PNL il parafraza astfel pe fostul.

Tariceanu: Pe Eduard Hellvig il cunosc destul de putin, nu pot sa comentez nominalizarea sa

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri, ca nu poate formula o parere despre Eduard Hellvig, avand in vedere ca nu il cunoaste foarte bine pe acesta. in ceea ce ma.

Victor Ponta: Eduard Hellvig a fost coautorul, alaturi de mine, de Crin Antonescu, la lovitura de stat din 2012. Este o propunere buna/ Despre decizia UNPR de a il sustine pe Hellvig la sefia SRI: E dreptul lor, nu e ceva de guvernare

Victor Ponta a declarat vineri dimineata ca Eduard Hellvig reprezinta, ca persoana, o propunere buna pentru conducerea SRI, insa a comentat ironic faptul ca acesta a fost coautor alaturi de el, Crin Antonescu si Liviu Dragnea la lovitura de stat din 2012. El a mai spus, pentru Mediafax, intrebat daca are o pozitie publica fata de anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare.

PSD il sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la finalul sedintei Biroului Permanent National BPN) ca PSD il va sustine pe liberalul Eduard Hellvig la sefia SRI, dar ca se impune o dezbatere publica privind prezenta persoanelor nepolitice in fruntea institutiilor nepolitice. La ora 16. 00, premierul se intalneste cu grupurile parlamentare ale PSD pentru a discuta despre sustinerea lui Eduard Hellvig.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )