Libnet.ro
UNICEF

21:30

Eduard Hellvig, nominalizat la sefia SRI de Klaus Iohannis

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eduard Hellvig, nominalizat la sefia SRI de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Eduard Hellvig foto), europarlamentar PNL, pentru postul de director al Serviciului Roman de Informatii SRI), motivand decizia sa prin faptul ca a cautat pe cineva pregatit, care sa aiba calmul necesar in acest spatiu. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis: L-am propus pe Eduard Hellvig pentru sefia SRI

ACTUALIZARE 18:28 Iohannis: Am cautat pe cineva pregatit, sa vina cu calmul necesar * Presedintele nu a dorit sa faca nominalizarile pentru SRI si SIE impreuna Presedintele Klaus Iohannis a declarat dupa ce a anuntat nominalizarea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, despre motivul pentru care l-a ales pentru aceasta functie, ca a cautat pe cineva pregatit, cu energie si care sa aduca calmul necesar in acest spatiu. ---------------- Mai multe nume au fost vehiculate pentru aceasta functie iar Ziarul BURSA a scris din 27 ianuarie ca sefia Serviciului ar urma sa fie preluata de Eduard Hellvig.

Cine este Eduard Hellvig, propus sef al SRI de Klaus Iohannis

Eduard Hellvig, propus director al Serviciului Roman de Informatii SRI), este europarlamentar PNL si e considerat un apropiat al presedintelui Klaus Iohannis, alaturi de care a stat in campania prezidentiala. Hellvig a fost extrem de apropiat si de fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, fiindu-i chiar consilier personal, iar inainte a fost membru al PC. Hellvig a lucrat intr-o firma a lui Dan Mihalache. El este europarlamentar din 2013, precedenta functie fiind cea de ministru al Dezvoltarii in Guvernul USL. El a demisionat insa la scurt timp dupa numirea in functie, dupa ce ANI a comunicat public ca liderul liberal ar fi in conflict de interese.

Klaus Iohannis il propune oficial pe Eduard Hellvig la sefia SRI: Reprezinta garantia unui parcurs de europenizare pentru SRI. Despre SIE discutam altadata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, in cadrul unei declaratii de presa de la Palatul Cotroceni, ca a decis sa il propuna pe liberalul Eduard Hellvig in fruntea SRI, asa cum se zvonea in presa cu.

Surse: UNPR il sustine pe liberalul Eduard Hellvig la sefia SRI

UPDATE: Klaus Iohannis a anuntat in mod oficial ca il propune pe Eduard Hellvig la sefia SRI. Detalii AICI)UPDATE: Potrivit unor surse, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea, UNPR, il va sustine pe.

Eduard Hellvig, propunerea presedintelui la conducerea SRI. Klaus Iohannis: il recomanda pregatirea, energia si calmul sau

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, intr-o declaratie de presa, ca l-a nominalizat pe europarlamentarul Eduard Hellvig pentru functia de director al Serviciului Roman de Informatii SRI), dupa o.

Surse: Klaus Iohannis il va propune pe Eduard Hellvig la sefia SRI. UNPR il sustine pe liberal

UPDATE: Potrivit unor surse, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea, UNPR, il va sustine pe Eduard Hellvig la votul din Parlament pentru preluarea sefiei SRI. Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa il.

Eduard Hellvig, propus pentru sefia SRI: Prioritatile sunt combaterea coruptiei si dezvoltarea capacitatii de aparare

Europarlamentarul Eduard Hellvig, propus de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de director al Serviciului Roman de Informatii, in locul lui George Maior, a publicat un text pe Facebook in care vorbeste despre prioritatile sale in fruntea SRI.

Surse: UNPR il sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI. Ponta: Decidem la partid

Partidul vicepremierului Gabriel Oprea, UNPR, va sustine in Parlament numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, potrivit unor surse citate de B1 TV.

Radu Banciu, despre nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: Cand te lauda Nastase, clar n-ai nicio treaba cu statul de drept (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, joi seara, despre nominalizarea lui Eduard Hellvig, facuta de presedintele Klaus Iohannis, la conducerea Serviciului Roman de Informatii, afirmand ca gusturile lui Iohannis sunt foarte.

Eduard Hellvig, viitorul sef al SRI, vrea sa schimbe axa Bucuresti - Londra - Washington cu axa Bucuresti - Berlin - Washington. Plus: Ungaria e un cal troian aflat tot mai mult sub influenta Moscovei

Eduard Hellvig, propus de Klaus Iohannis drept director al SRI, si-a prezentat viziunea asupra politicii internationale intr-un articol publicat pe blogul sau in 8 ianuarie 2015. Hellvig a scris ca Prioritatea fundamentala a anului 2015 este. ancorarea mai pronuntata si activa a Romaniei in ecuatia securitatii euro-atlantice, pe axa Washington - Berlin - Bucuresti, inlocuind astfel Londra din vestita axa lansata de Traian Basescu cand a castigat presedintia Romaniei in 2004. Hellvig a taxat in acel articol ezitarile Angliei in fata Rusiei, dar si ceea ce el a numit jocul dublu al Bulgariei, Italiei si Ciprului. Hellvig a avut cuvinte extrem de dure la adresa Ungariei, pe care a numit-o cal troian al Rusiei si a scris despre ostilitatea nationalista a Budapestei.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )