Libnet.ro
UNICEF

13:00

Eduard Hellvig, prezent in comisia SRI pentru audieri. Parlamentul se intruneste miercuri pentru vot

B1 B1,
Eduard Hellvig, prezent in comisia SRI pentru audieri. Parlamentul se intruneste miercuri pentru vot

Liberalul Eduard Hellvig a ajuns, marti dimineata, la comisia de control a SRI pentru a fi audiat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pentru a prelua conducerea Serviciului Roman de. continuă pe B1

Hellvig, aviz favorabil de la Comisia SRI pentru sefia Serviciului

Actualizare 14:09 Hellvig: Legile Big Brother ar putea fi adoptate intre 3-6 luni, cu medierea lui Iohannis Eduard Hellvig, avizat favorabil, astazi, pentru functia de director al SRI, a declarat, dupa audierea in comisia parlamentara, ca adoptarea legilor Big Brother ar putea avea loc in 3-6 luni, fiind necesara medierea presedintelui Klaus Iohannis si stabilirea unui echilibru in materie de drepturi si libertati, scriu surse din presa.

Eduard Hellvig, aviz pozitiv de la Comisia SRI pentru sefia Serviciului

Update 12. 05 -Comisia privind exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI a dat, marti, aviz favorabil propunerii ca Eduard Hellvig sa fie numit in functia de director al Serviciului Roman de.

PMP anunta ca va vota impotriva numirii lui Eduard Hellvig la conducerea SRI

Partidul Miscarea Populara va vota impotriva numirii lui Eduard Hellvig la sefia SRI. Reprezentantii PMP sustin ca in contextul actual la conducerea SRI ar fi fost mai potrivita o persoana apolitica si ca.

Surse: PSD il va sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI

Social-democratii au decis, in cadrul sedintei Biroului Politic National, sa il sustina pe liberalul Eduard Hellvig la conducerea Serviciului Roman de Informatii, potrivit unor surse. Propunerea presedintelui.

PSD il sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la finalul sedintei Biroului Permanent National BPN) ca PSD il va sustine pe liberalul Eduard Hellvig la sefia SRI, dar ca se impune o dezbatere publica privind prezenta persoanelor nepolitice in fruntea institutiilor nepolitice. La ora 16. 00, premierul se intalneste cu grupurile parlamentare ale PSD pentru a discuta despre sustinerea lui Eduard Hellvig.

Sebastian Ghita comenteaza nominalizarea lui Eduard Hellvig la conducerea SRI: E ca si cum Ponta, odata ajuns presedinte, m-ar fi numit pe mine

Sebastian Ghita a comentat luni nominalizarea lui Eduard Hellvig la conducerea SRI, afirmand ca Ma asteptam din partea domnului Iohannis sa faca o nominalizare la nivelul domnului Maior. Numirea unui apropiat politic si a unui membru marcant al PNL in campanie e ca si cum domnul Ponta, odata ajuns presedinte, m-ar fi numit pe mine. Sper ca domnul Hellvig, odata numit, sa fie un barbat de stat, sa uite ca a fost un apropiat al lui Crin Antonescu, sa uite ca este apropiat al lui Klaus Iohannis, sa iasa din politica.

Eduard Hellvig, audiat de Comisia parlamentara de control SRI; sedinta este secreta

Eduard Hellvig, propus de presedintele Klaus Iohannis pentru sefia SRI, a venit, marti, la Palatul Parlamentului, urmand sa fie audiat de Comisia speciala de control a activitatii SRI, in sedinta secreta.

Eduard Hellvig, audiat la Comisia de control a SRI

Update 10. 05 - Eduard Hellvig a ajuns la Comisia de control a Serviciului Roman de Informatii, acolo unde urmeaza sa fie audiat in sedinta secreta. Hellvig a evitat sa faca declaratii inaintea.

Eduard Hellvig, propus la sefia SRI, va fi audiat maine in Parlament

Update13. 49 - Conducerea Parlamentului a decis ca Eduard Hellvig sa fie audiat maine in Parlament, la ora 10, in sedinta comisiei de control a activitatii SRI. Apoi, avizul va fi transmis catre birourile.

Parlamentul decide azi daca Hellvig preia conducerea SRI

Eduard Hellvig, propus sa preia conducerea SRI, afla astazi cand va fi supus votului de validare in camerele reunite ale Parlamentului. Hellvig ar putea fi audiat chiar marti in comisia Serviciului Roman de.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )