Libnet.ro
UNICEF

16:00

Eduard Hellvig, votat de Parlament la sefia SRI: Va asigur de toata colaborarea mea

Antena3 Antena3,
Eduard Hellvig, votat de Parlament la sefia SRI: Va asigur de toata colaborarea mea

Eduard Hellvig a fost votat, luni, de plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, la Sefia Serviciului Roman de Informatii SRI), cu 498 de voturi pentru si 15 voturi impotriva, din totalul de. continuă pe Antena3

Eduard Hellvig, acceptat la sefia SRI cu 498 de voturi pentru

ACTUALIZARE 17:21 Plenul Parlamentului a aprobat astazi numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, cu 498 de voturi pentru. impotriva numirii au fost exprimate numai 15 voturi.

Eduard Hellvig, dupa validarea la sefia SRI: Sunt demisionar din PNL si voi ramane un civil in cadrul SRI

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a declarat, luni, dupa ce a fost validat de Parlament in aceasta functie, ca incepand cu acest moment este demisionar din PNL si ramane un civil in cadrul SRI, renuntand.

Eduard Hellvig: Nu vor exista schimbari in SRI

Noul director al SRI, Eduard Hellvig, a declarat luni, la Parlament, ca nu intentioneaza sa faca schimbari in SRI si a mentionat ca la momentul acesta nu are niciun motiv sa nu colaboreze cu toti.

Eduard Hellvig a devenit al cincilea director al SRI

Parlamentarii Puterii si Opozitiei s-au mobilizat exemplar si l-au validat cu o majoritate ametitoare pe fostul europarlamentar PNL Eduard Hellvig in functia de sef al SRI.

Parlamentul l-a votat pe Eduard Hellvig la sefia Serviciului Roman de Informatii: E o mare responsabilitate pentru mine

Plenul Parlamentului a votat, luni, in sedinta comuna, ca Eduard Hellvig sa fie seful Serviciului Roman de Informatii SRI). 498 de parlamentari au votat pentru, in timp ce doar 15 au votat impotriva, din.

Parlamentul l-a votat pe Eduard Hellvig la sefia Serviciului Roman de Informatii: E o mare responsabilitate pentru mine (VIDEO)

Plenul Parlamentului a votat, luni, in sedinta comuna, ca Eduard Hellvig sa fie seful Serviciului Roman de Informatii SRI). 498 de parlamentari au votat pentru, in timp ce doar 15 au votat impotriva, din.

Eduard Hellvig a primit votul pentru sefia SRI: doar 15 parlamentari s-au opus

Eduard Hellvig a primit luni votul pentru sefia SRI in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, cu 498 de voturi pentru si 15 voturi impotriva.

Victor Ponta, despre numirea lui Hellvig la sefia SRI: Eu am fost primul care am votat pentru

Premierul Victor Ponta, a declarat ca el a fost primul care a votat pentru numirea lui Eduard Hellvig la conducerea Serviciului Roman de Informatii, alaturi de colegii sai de partid care au votat asa cum au.

Votul pentru numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI a inceput in Plenul Parlamentului

Plenul Parlamentului voteaza, luni, in sedinta comuna a celor doua Camere, numirea lui Eduard Hellvig la sefia Serviciului Roman de Informatii SRI), relateazaB1 TV. La sedinta sunt prezenti 421 de.

Monica Macovei: Propunerea lui Eduard Hellvig la sefia SRI fara consultarea NATO este inacceptabila

Europarlamentarul Monica Macovei a sustinut, duminica, intr-o conferinta de presa, ca numirile de sefi ai serviciilor de informatii intern si extern trebuie facute prin consultare cu parteneri straini si a calificat inacceptabila propunerea lui Eduard Hellvig la sefia SRI fara consultarea NATO.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )