Libnet.ro
UNICEF

18:30

Eduard Uzunov, Regatta: Piata imobiliara, o platforma de monopoly, iar toti vor sa ajunga la cele mai bune locatii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eduard Uzunov, Regatta: Piata imobiliara, o platforma de monopoly, iar toti vor sa ajunga la cele mai bune locatii

Piata este asemanatoare unei platforme de Monopoly, in care toti investitorii vor sa ajunga la cele mai bune locatii, a declarat, in cadrul emisiunii de business WALL-STREET 360, Eduard Uzunov, proprietarul companiei imobiliare Regatta, unde a discutat. continuă pe Wall-Street Ro

Eduard Uzunov, Regatta: Investitorii israelieni au revenit. Piata imobiliara, similara cu cea din 2004

O mare surpriza in imobiliare este revenirea pe piata a investitorilor israelieni care au fost activi in perioada 2004 - 2005, a declarat Eduard Uzunov, proprietarul companiei de consultanta imobiliara Regatta, la emisiunea WALL-STREET 360.

Eduard Uzunov, Regatta: Investitorii israelieni au revenit. Piata similara cu cea din 2004

O mare surpriza in imobiliare este revenirea pe piata a investitorilor israelieni care au fost activi in 2004, 2005, a declarat Eduard Uzunov, proprietarul companiei de consultanta imobiliara Regatta, la emisiunea Wall-Street 360.

Unde investim in imobiliare in 2015: Eduard Uzunov, fondatorul Regatta, discuta despre real-estate in emisiunea WALL-STREET 360

Eduard Uzunov, proprietarul companiei de consultanta imobiliara Regatta, este invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360, de astazi, 21 ianuarie.

Piata imobiliara din Romania va creste cu 5% in acest an

Piata imobiliara din tara noastra va inregistra in acest an o crestere usoara, cu 5%, dupa ce in 2014 s-a simtit deja un reviriment, potrivit analizelor RE/MAX, companie americana de servicii imobiliare in sistem de franciza.

RE/MAX: Piata imobiliara va creste cu 5% in acest an, dupa ce un reviriment s-a putut simti inca din 2014

Piata imobiliara din Romania va inregistra in acest an o crestere usoara, de 5%, dupa ce in 2014 s-a simtit deja un reviriment, potrivit analizelor RE/MAX, unul dintre cele mai importante sisteme de francize in imobiliare la nivel global.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )