Libnet.ro
UNICEF

13:00

Efectele dezinfectantilor diluati. La Spitalul de Copii din Galati interventiile chirurgicale au fost sistate

Adevărul Adevărul,
Efectele dezinfectantilor diluati. La Spitalul de Copii din Galati interventiile chirurgicale au fost sistate

Astazi, conducerea Spitalul de Urgenta pentru Copii Sf. Ioan din Galati, a decis ca operatiile sa fie sistate din cauza dezinfectantilor diluati. Masura a fost luata pentru ca atat pacientii, cat si medicii sa fie protejati. continuă pe Adevărul

UPDATE. Cum se apara SRI in legatura scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma. Pozitie OFICIALA

Numele Serviciului Roman de Informatii a ajuns in scandalul dezinfectantilor diluati. SRI ar fi avut informatii despre ce se intampla in sistemul de sanatate inca din 2010, dar nu au fost luate masuri. Institutia a transmis ca va publica un punct de vedere oficial in cursul zilei de luni.

Semnale de alarma dupa scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma. O judecatoare someaza Parchetele: Este o chestiune de viata si de moarte!

Judecatoarea Florica Roman, de la Curtea de Apel Oradea, a tras un semnal de alarma cu privire la scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma, arata flux24. ro. Ma intreb, in calitate.

Liviu Dragnea: Pana la izbucnirea scandalului dezinfectantilor diluati, nu am auzit de Hexi Pharma

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a marturisit ca, pana la izbucnirea scandalului dezinfectantilor diluati, nu a mai auzit de compania Hexi Pharma, arata agerpres. ro. Afirmatia.

Cristoiu si Turcescu, despre scandalul dezinfectantilor diluati. Jurnalistul: DNA nu ancheteaza Hexi Pharma pentru ca itele duc in alte parti. Candidatul PMP la Primaria Capitalei: Sunt oameni de afaceri care se considera protejati

Jurnalistul Ion Cristoiu si candidatul PMP in cursa pentru Primaria Capitalei, Robert Turcescu, au dezbatut, alaturi de Silviu Manastire, subiectul momentului, scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi.

Scadalul dezinfectantilor diluati: 14 angajati ai companiei Hexi Pharma, audiati la Inspectoratul General al Politiei Romane

Audierile in cazul scandalului dezinfectantilor diluati din spitale continua. 14 angajati ai firmei Hexi Pharma au fost citati joi, pentru a fi audiati in calitate de martori, la sediul Inspectoratului.

Operatiile de la Institutul Marius Nasta au fost sistate din cauza problemei dezinfectantilor diluati. Medic: Pacientii au incredere deplina in noi. Nu mai cumparam niciun produs Hexi Pharma (VIDEO)

Medicii la de la Institutul Marius Nasta au decis sistarea pentru cateva zile a operatiilor programate din cauza scandalului dezinfectantilor diluati din spitale, informeaza B1 TV. in.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in scandalul dezinfectantilor diluati din spitale,.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchetul General in scandalul dezinfectantilor diluati

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, scrie agerpres. ro. La intrare in sediul.

Un producator particular de produse lactate, vinovat de imbolnavirea mai multor copii din Fagaras

Cas, urda si telemea de la un producator particular care a comercializat/oferit produsele lactate in comuna Sinca, din judetul Brasov, sunt cauzele imbolnavirii cu toxinfectie alimentara a mai multor copii din Fagaras. Ministerul Sanatatii anunta ca Directia de Sanatate Publica Brasov a luat toate masurile necesare in cadrul anchetei derulate la Fagaras cu privire la focarul de toxiinfectie alimentara din localitate.

Peste 20 de copii din Fagaras, internati cu toxiinfectie alimentara la spital, dupa ce au consumat urda (VIDEO)

Doisprezece copii din Fagaras au ajuns la spital cu toxiinfectie alimetara, dupa ce ar fi consumat urda, arata B1 TV. Copiii cu varste cuprinse intre 2 si 12 ani ar fi consumat urda, acestia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4854 seconds )