Libnet.ro
UNICEF

13:15

Efectul Dragnea? Rectificarea bugetara tinteste alegerile din 2016

România Liberă România Liberă,
Efectul Dragnea? Rectificarea bugetara tinteste alegerile din 2016

Publicarea ordonantei privind rectificarea bugetara a relevat faptul ca, peste noapte, Ministerul Dezvoltarii Regionale a primit 3,6 miliarde lei pentru cofinantarea proiectelor europene, dar mai ales pentru deja celebrul Program National de Dezvoltare Locala. Dincolo de majorarea deficitului bugetar, se ridica numeroase intrebari legate de modul in care a fost luata decizia si de repartizarea netransparenta a banilor. continuă pe România Liberă

PNL cere Guvernului sa corecteze rectificarea bugetara, sustinand ca incalca Constitutia

PNL cere Guvernului sa corecteze rectificarea bugetara astfel incat aceasta sa fie una constitutionala, afirmand ca Ordonanta simpla privind rectificarea bugetara, publicata in Monitorul Oficial, incalca Constitutia, conform unui comunicat al liberalilor, remis redactiei. Liberalii spun ca Guvernul incalca Constitutia prin faptul ca face o derogare de la o lege organica, printr-un act normativ cu caracter ordinar, cum este cazul ordonantei simple, iar legea fundamentala interzice Guvernului, prin articolul 115, sa emita ordonante in domenii care fac obiectul legilor organice.

PNL cere Guvernului sa corecteze rectificarea bugetara, sustinand ca incalca Constitutia

PNL cere Guvernului sa corecteze rectificarea bugetara astfel incat aceasta sa fie una constitutionala, afirmand ca Ordonanta simpla privind rectificarea bugetara, publicata in Monitorul Oficial, incalca Constitutia, conform unui comunicat al liberalilor, remis azi redactiei.

PNL cere Guvernului sa corecteze rectificarea bugetara: incalca Constitutia

PNL cere Guvernului sa corecteze rectificarea bugetara, astfel incat aceasta sa fie una constitutionala, afirmand ca Ordonanta simpla privind rectificarea bugetara, publicata in Monitorul Oficial, incalca.

PNL cere Guvernului sa corecteze rectificarea bugetara

PNL cere Guvernului sa corecteze rectificarea bugetara astfel incat aceasta sa fie una constitutionala, afirmand ca Ordonanta simpla privind rectificarea bugetara, publicata in Monitorul Oficial, incalca Constitutia, conform unui comunicat al.

Rectificarea bugetara se impiedica de-un ciot constitutional

Intr-o incercare de a lovi din nou in Guvernul Ponta, liberalii au gasit o hiba constitutionala in ordonanta privind rectificarea bugetara, desi Executivul a folosit aceeasi tactica si anul trecut. Totusi, demersul PNL arata cateva observatii de finete juridica.

PNL ii cere lui Ponta sa se intoarca de urgenta in tara pentru a corecta rectificarea bugetara: Sa fie constitutionala

Liberalii ii solicita premierului Victor Ponta sa-si intrerupa concediul si sa se intoarca in tara pentru a corecta rectificarea bugetara aprobata in ultima sedinta de Guvern, aratand ca este neconstitutionala.

Catedrala Mantuirii Neamului a primit 25 de milioane de lei, la rectificarea bugetara. Asociatia Secular-Umanista: De ce BOR nu se poate autofinanta?

Construirea Catedralei Mantuirii Neamului va fi in continuare sustinuta din bugetul de stat, Guvernul alocand 25 de milioane de lei la rectificarea bugetara pentru continuarea lucrarilor, a anuntat, vineri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Liberalii dezbat luni listele pentru alegerile parlamentare si locale din 2016

PNL se pregateste pentru alegerile parlamentare si locale din 2016. Liberalii vor analiza luni in cadrul Biroului Politic National listele de candidaturi, informeaza B1 TV. Dupa discutii, vor incepe si.

PNL discuta luni lista candidatilor la alegerile locale 2016. Cum vor fi selectati viitorii primari liberali

Liberalii vor discuta, luni, lista candidatilor care s-au inscris in competitia interna pentru alegerile locale din 2016, primarii in functie avand drept de preemptiune, urmand ca, acolo unde partidul nu are deja un primar liberal, candidatii anuntati sa fie supusi unor cercetari sociologice.

Planurile lui Teodorovici pentru rectificarea bugetara din octombrie

Guvernul va analiza, inainte de a doua rectificare bugetara din acest an, care va avea loc la finele lunii octombrie, cum au cheltuit ordonatorii de credite banii alocati la rectificarea din iulie, iar in functie de rezultate vor fi redistribuite sumele necheltuite, a declarat ministrul Finantelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2344 seconds )