Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL discuta luni lista candidatilor la alegerile locale 2016. Cum vor fi selectati viitorii primari liberali

România Liberă România Liberă,
PNL discuta luni lista candidatilor la alegerile locale 2016. Cum vor fi selectati viitorii primari liberali

Liberalii vor discuta, luni, lista candidatilor care s-au inscris in competitia interna pentru alegerile locale din 2016, primarii in functie avand drept de preemptiune, urmand ca, acolo unde partidul nu are deja un primar liberal, candidatii anuntati sa fie supusi unor cercetari sociologice. continuă pe România Liberă

Vasile Blaga: PNL discuta luni lista candidatilor inscrisi in cursa interna pentru alegerile locale din 2016

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat vineri ca liberalii vor discuta, in cadrul sedintei Biroului Politic National de luni, lista candidatilor care s-au inscris in competitia interna pentru alegerile.

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, va candida pentru al patrulea mandat la alegerile locale din 2016

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, copresedinte al PNL Arad, a anuntat, marti, ca la alegerile locale din 2016 va candida pentru al patrulea mandat, el fiind singurul din organizatia locala PNL care si-a.

Zeci de liberali si-au anuntat candidaturile la alegerile locale. Primariile din Bucuresti, cele mai disputate

Pana maine, liberalii care doresc sa candideze la alegerile locale din 2016 trebuie sa isi declare intentile la conducerea partidului. Si-au anuntat deja candidaturile pentru competitia interna zeci de lideri.

Piedone candideaza din partea UNPR la alegerile locale de anul viitor

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, va candida din partea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei UNPR) la alegerile locale de anul viitor, au declarat joi surse politice, citate de.

Mircea Geoana: PSRO va merge singur la alegerile locale si parlamentare viitoare. Nu mergem sa fim pe listele altcuiva

Presedintele Partidului Social Romanesc PSRO), Mircea Geoana, a anuntat marti ca formatiunea pe care o conduce va merge singura la alegerile locale si parlamentare de anul viitor, informeaza Agerpres. Vom m.

Surse: Cristian Popescu-Piedone va candida din partea UNPR la alegerile din 2016

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, va candida din partea UNPR la alegerile locale din 2016, potrivit unor surse politice citate de Agerpres. Piedone a declarat, miercuri, ca va anunta dupa 15 septembrie,.

Surse: Piedone ar putea candida din partea UNPR la alegerile din 2016

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, ar putea candida din partea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei UNPR) la alegerile locale de anul viitor, au declarat joi, surse politice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )