Libnet.ro
UNICEF

01:05

Piedone candideaza din partea UNPR la alegerile locale de anul viitor

Antena3 Antena3,
Piedone candideaza din partea UNPR la alegerile locale de anul viitor

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, va candida din partea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei UNPR) la alegerile locale de anul viitor, au declarat joi surse politice, citate de. continuă pe Antena3

Surse: Cristian Popescu-Piedone va candida din partea UNPR la alegerile din 2016

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, va candida din partea UNPR la alegerile locale din 2016, potrivit unor surse politice citate de Agerpres. Piedone a declarat, miercuri, ca va anunta dupa 15 septembrie,.

Surse: Piedone ar putea candida din partea UNPR la alegerile din 2016

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, ar putea candida din partea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei UNPR) la alegerile locale de anul viitor, au declarat joi, surse politice.

Mircea Geoana: PSRO va merge singur la alegerile locale si parlamentare viitoare. Nu mergem sa fim pe listele altcuiva

Presedintele Partidului Social Romanesc PSRO), Mircea Geoana, a anuntat marti ca formatiunea pe care o conduce va merge singura la alegerile locale si parlamentare de anul viitor, informeaza Agerpres. Vom m.

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, va candida pentru al patrulea mandat la alegerile locale din 2016

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, copresedinte al PNL Arad, a anuntat, marti, ca la alegerile locale din 2016 va candida pentru al patrulea mandat, el fiind singurul din organizatia locala PNL care si-a.

MM Stoica a primit o permisie de 5 zile din partea conducerii Penitenciarului Rahova: Fostul manager al echipei Steaua a discutat telefonic cu jucatorii inainte de meciul tur cu Partizan

Mihai Stoica a primit o permisie de cinci zile din partea conducerii de la Penitenciarul Rahova. Fostul manager al echipei Steaua a discutat telefonic cu stelistii inainte de meciul tur cu Partizan, dar nu a dorit.

Ponta, despre protocolul de predare-preluare a terenului din Bucuresti pentru construirea unei moschei: Am primit mesaj din partea autoritatilor din Turcia ca in perioada urmatoare o sa progresam cu terenul la schimb (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit marti intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, despre semnarea catre secretarul de stat Victor Opaschi, din partea Secretariatului.

Decizie RADICALA in Turcia: Ce hotarare a luat Erdogan, ca urmare a atacurilor din partea kurzilor

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat, marti, suspendarea de facto a procesului de pace cu Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK), pe motiv ca este imposibila continuarea acestuia atat timp cat rebelii kurzi comit atacuri impotriva fortelor de securitate turce. er .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )