Libnet.ro
UNICEF

01:05

MM Stoica a primit o permisie de 5 zile din partea conducerii Penitenciarului Rahova: Fostul manager al echipei Steaua a discutat telefonic cu jucatorii inainte de meciul tur cu Partizan

B1 B1,
MM Stoica a primit o permisie de 5 zile din partea conducerii Penitenciarului Rahova: Fostul manager al echipei Steaua a discutat telefonic cu jucatorii inainte de meciul tur cu Partizan

Mihai Stoica a primit o permisie de cinci zile din partea conducerii de la Penitenciarul Rahova. Fostul manager al echipei Steaua a discutat telefonic cu stelistii inainte de meciul tur cu Partizan, dar nu a dorit. continuă pe B1

O noua permisie pentru Gica Popescu: Fostul capitan al nationalei a mers cu familia in Delta Dunarii

La nicio o luna de la precedenta permisie, Gica Popescu a primit o noua invoire de 5 zile din partea conducerii penitenciarului, anunta jurnalistii de la Cancan. De data aceasta, Gica Popescu a preferat sa.

Piedone candideaza din partea UNPR la alegerile locale de anul viitor

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, va candida din partea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei UNPR) la alegerile locale de anul viitor, au declarat joi surse politice, citate de.

Surse: Cristian Popescu-Piedone va candida din partea UNPR la alegerile din 2016

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, va candida din partea UNPR la alegerile locale din 2016, potrivit unor surse politice citate de Agerpres. Piedone a declarat, miercuri, ca va anunta dupa 15 septembrie,.

Surse: Piedone ar putea candida din partea UNPR la alegerile din 2016

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, ar putea candida din partea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei UNPR) la alegerile locale de anul viitor, au declarat joi, surse politice.

Ponta, despre protocolul de predare-preluare a terenului din Bucuresti pentru construirea unei moschei: Am primit mesaj din partea autoritatilor din Turcia ca in perioada urmatoare o sa progresam cu terenul la schimb (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit marti intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, despre semnarea catre secretarul de stat Victor Opaschi, din partea Secretariatului.

Decizie RADICALA in Turcia: Ce hotarare a luat Erdogan, ca urmare a atacurilor din partea kurzilor

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat, marti, suspendarea de facto a procesului de pace cu Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK), pe motiv ca este imposibila continuarea acestuia atat timp cat rebelii kurzi comit atacuri impotriva fortelor de securitate turce. er .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )