Libnet.ro
UNICEF

23:30

Efectul Elena Udrea asupra scenei politice

Adevărul Adevărul,
Efectul Elena Udrea asupra scenei politice

Meciul de box Elena Udrea vs DNA a ajuns la repriza a treia. Saptamana aceasta, Parlamentul este chemat sa incuviinteze sau sa respinga solicitarea de urmarire penala si de arestare a fostului ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului. DNA o acuza pe Elena Udrea de luare de mita, trafic de influenta, spalare de bani, instigare la abuz in serviciu si fals in declaratii. continuă pe Adevărul

Congres Miscarea Populara. Cum a sters-o Traian Basescu pe Elena Udrea din istoria partidului pe care l-a condus

La zece luni de la plecarea de la Cotroceni, Traian Basescu a revenit la carma unui partid politic, rebotezat din Partidul Miscarea Populara PMP) in Miscarea Populara. Din punct de vedere juridic, redenumirea partidului inseamna disparitia PMP si, implicit, a istoriei sale, care o retine pe Elena Udrea drept primul presedinte ales al partidului.

Elena Udrea a cerut sa fie audiata saptamana viitoare

Elena Udrea a cerut sa fie audiata saptamana viitoare, in noul dosar, in care este acuzata de luare de mita, trafic de influenta, spalare de bani, instigare la abuz in serviciu si fals in declaratii.

Elena Udrea vrea sa fie audiata de procurori in privinta presupusei mite de 5 milioane de dolari

Fostul ministru Elena Udrea, acuzata de DNA ca ar fi cerut mita 5 milioane de dolari de la un om de afaceri pentru a-i facilita acestuia un contract cu Hidroelectrica, a cerut sa fie audiata de procurori in acest caz.

Elena Udrea vrea sa faca declaratii la DNA in noul dosar

Elena Udrea, inculpata in noul dosar in care ar fi cerut mita 5 milioane de dolari, vrea sa dea declaratii in scris la Directia Nationala Anticoruptie in acest caz, potrivit avocatilor acesteia, citati de Digi24.

Congres Miscarea Populara. Traian Basescu revine la carma unui partid politic, fara Elena Udrea in dreapta sa. Cum va arata noua conducere a PMP

Fostul presedinte Traian Basescu va fi ales, sambata, presedintele Miscarii Populare, iar Eugen Tomac, actualul presedinte al PMP, isi va asuma functia de presedinte executiv, spun surse din interiorul partidului. Astfel, la doar un an si zece luni de la infiintare, PMP dispare si apare Miscarea Populara. Elena Udrea, primul presedinte ales al PMP, nu va candida pentru nicio functie de conducere in noua formatiune politica.

Comisia Juridica, aviz favorabil pentru urmarirea penala, nu si pentru retinere si arestare. Elena Udrea: La mine, puscaria este deja in colectia toamna-iarna

Comisia juridica a Camerei Deputatilor voteaza, vineri, cererile DNA pentru noul dosar al Elenei Udrea, in care deputata este acuzata de luare de mita, trafic de influenta, spalare de bani, instigare la abuz in serviciu si fals in declaratii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )