Libnet.ro
UNICEF

22:00

Efervescenta imobiliara in Brasov: 15 mil. euro pentru 500 de apartamente vizavi de mallul Coresi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Efervescenta imobiliara in Brasov: 15 mil. euro pentru 500 de apartamente vizavi de mallul Coresi

Kasper Immo Invest, companie controlata de Daniela Kasper, a demarat anul trecut o investitie intr-un proiect rezidential vizavi de platforma Tractorul Brasov. Proiectul rezidential Avangarden Tractorul va cuprinde in total 500 de apartamente, iar. continuă pe Wall-Street Ro

Fonduri nerambursabile de 3,15 milioane euro pentru Manastirea Putna

Manastirea Putna a primit fonduri europene de 3,15 milioane euro prin Programul Operational Regional Regio) 2007-2013, gestionat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), pentru lucrari de restaurare, modernizare si conservare, conform unui comunicat trimis astazi redactiei.

Supercom a castigat un contract de 30 de mil. de euro, la Cluj

Supercom, firma care curata de gunoaie judetul Dambovita, a castigat un contract de 30 mil. euro pentru curatenia Clujului intr-o batalie cu Romprest si Rosal.

NEPI a luat 20 mil. euro de la Garanti pentru refinantarea mallului din Galati

Garanti Bank a acordat un credit de 20 mil. euro fondul de investitii imobiliare NEPI pentru refinantarea partiala a investitiei in mallul Shopping City Galati, deschis anul trecut.

Afacerile grupului Saint-Gobain in Romania au crescut la circa 160 mil. euro anul trecut

Afacerile grupului francez Saint-Gobain in Romania, prezent la nivel local prin patru companii, au crescut cu 5% anul trecut, depasind pragul de 700 milioane lei 160 mil. euro).

Disney va cumpara o retea majora de canale Youtube pentru 500 de milioane de dolari

Compania Walt Disney a ajuns la un acord sa cumpere Maker Studios, una dintre cele mai mari retele de canale Youtube, pentru 500 de milioane de dolari, cu posibilitatea ca pretul sa creasca pana la 950 de milioane in cazul indeplinirii anumitor criterii de performanta, potrivit Reuters. Acordul va transforma Disney intr-un distribuitor major de continut video online, avand in vedere ca Maker detine opereaza 55. 000 de canale, cu peste 380 de miliaone de abonati la nivel global.

NEPI a obtinut 20 milioane euro pentru Shopping City Galati

Compania New Europe Property Investments NEPI) a primit, in februarie, un credit de 20 milioane euro, pe cinci ani, de la Garanti Bank, pentru refinantarea partiala a investitiei in centrul comercial Shopping City Galati, potrivit unui comunicat remis, astazi, redactiei.

PMB vrea sa obtina 170.000 de euro pentru arborii ocrotiti din parcurile Carol si Cismigiu

Primaria Capitalei PMB) vrea sa obtina, prin proiecte cu finantare nerambursabila - Granturi ale Guvernului Norvegian suma de 170. 000 de euro, pentru punerea in valoare a arborilor ocrotiti din parcurile Carol si Cismigiu.

20 de milioane de euro pentru Republica Moldova

Republica Moldova ar putea primi 20 de milioane de euro pentru energie si mediu din partea Fondului Parteneriatului Europei de Est pentru Eficienta Energetica si Mediu E5P), potrivit presei internationale.

20 de milioane euro pentru energie in Republica Moldova

Republica Moldova ar putea primi 20 de milioane de euro pentru energie si mediu din partea Fondului Parteneriatului Europei de Est pentru Eficienta Energetica si Mediu E5P), potrivit presei internationale.

Raiffeisen si-a marit profitul in Romania la 100 mil. euro in 2013

Profitul obtinut de Raiffeisen Bank International RBI) in Romania dupa plata taxelor a crescut cu 15,8% anul trecut, de la 86 de milioane de euro in 2012 la 100 de milioane de euro, ca urmare a unor plati mai reduse in contul impozitului pe profit,.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )