Libnet.ro
UNICEF

20:30

Fonduri nerambursabile de 3,15 milioane euro pentru Manastirea Putna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fonduri nerambursabile de 3,15 milioane euro pentru Manastirea Putna

Manastirea Putna a primit fonduri europene de 3,15 milioane euro prin Programul Operational Regional Regio) 2007-2013, gestionat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), pentru lucrari de restaurare, modernizare si conservare, conform unui comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

NEPI a obtinut 20 milioane euro pentru Shopping City Galati

Compania New Europe Property Investments NEPI) a primit, in februarie, un credit de 20 milioane euro, pe cinci ani, de la Garanti Bank, pentru refinantarea partiala a investitiei in centrul comercial Shopping City Galati, potrivit unui comunicat remis, astazi, redactiei.

20 de milioane euro pentru energie in Republica Moldova

Republica Moldova ar putea primi 20 de milioane de euro pentru energie si mediu din partea Fondului Parteneriatului Europei de Est pentru Eficienta Energetica si Mediu E5P), potrivit presei internationale.

Camp Nou isi schimba infatisarea: Barcelona va cheltui 600 de milioane de euro pentru modernizarea arenei

Barcelona se pregateste de o schimbare importanta, formatia catalana urmand sa modernizeze arena Camp Nou, dupa cum a informat Josep Maria Bartomeu, presedintele campioanei Spaniei, intr-un interviu pentru AFP. Acest proiect ii va costa pe catalani nu mai putin de 600 de milioane de euro, iar noua capacitate a stadionului va fi de 105. 000 locuri.

Efervescenta imobiliara in Brasov: 15 mil. euro pentru 500 de apartamente vizavi de mallul Coresi

Kasper Immo Invest, companie controlata de Daniela Kasper, a demarat anul trecut o investitie intr-un proiect rezidential vizavi de platforma Tractorul Brasov. Proiectul rezidential Avangarden Tractorul va cuprinde in total 500 de apartamente, iar.

Razvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informationala: Am propus o alocare minima de 850 milioane de euro pentru sectorul ITC din Romania din fondurile UE 2014-2020

Sustinem o alocare importanta financiara pentru Romania pentru sectorul ITC din fondurile UE aferente exercitiului financiar 2014-2020 si am propus Ministrului Fondulurilor Europene si voi propune Primului Ministru ca limita minima sa fie de 850 milioane de euro interventie pentru sectorul ITC, fonduri comunitare, fara cofinantare nationala si fara TVA, a declarat marti Razvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informationala. Miercuri in sedinta de Guvern va avea loc o dezbatere pe marginea urmatorului draft de acord de parteneriat pentru absorbtia fondurilor UE din exercitiul financiar 2014-2020, a mai spus Cotovelea.

Licitatie de 3 milioane de euro pentru reparatii de drumuri in Alba Iulia

Primaria Alba Iulia a finalizat documentatia de achizitie a lucrarilor de intretinere si lucrari de reparatii curente a strazilor in municipiu si va incheia acord cadru pe patru ani, aferent perioadei 2014-2018, in urma unei licitatii cu o valoare estimata la 12,7 milioane lei aproape 3 milioane de euro). in perioada urmatoare va avea loc licitatia pentru contractarea lucrarilor.

20 de milioane de euro pentru Republica Moldova

Republica Moldova ar putea primi 20 de milioane de euro pentru energie si mediu din partea Fondului Parteneriatului Europei de Est pentru Eficienta Energetica si Mediu E5P), potrivit presei internationale.

Fonduri nerambursabile pentru restaurarea Manastirii Putna

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, va semna maine contractul de finantare din fonduri nerambursabile pentru proiectul Restaurare, modernizare si conservare a patrimoniului cultural, national si a infrastructurii conexe la Manastirea Putna, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Reabilitarea strazilor din Borsec cu fonduri nerambursabile Regio

Al doilea proiect care obtine fonduri nerambursabile pentru reabilitarea si modernizarea retelei stradale din orasul Borsec judetul Harghita), in valoare de circa 11,5 milioane lei, a fost semnat, ieri, de primarul Mik Jozsef si Simion Cretu, directorul general al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala ADR) Centru, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

12 MILIOANE euro. Cum justifica MSI banii investiti in site-ul eRomania si cum raspund acuzatiilor vehemente

Daca fotografia care ilustreaza acest articol va face sa strambati din nas, ganditi-va ca pentru asa ceva statul roman a contribuit cu un total de 12 milioane de euro - din banii contribuabililor. Este vorba de mult hulitul portal al democratiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )