Libnet.ro
UNICEF

01:05

Egipt: Cel putin 30 de persoane au fost ranite in explozia unui vehicul-capcana

B1 B1,
Egipt: Cel putin 30 de persoane au fost ranite in explozia unui vehicul-capcana

Un atac cu masina-capcana a avut loc, joi, in orasul egiptean Ismailia, cel putin 30 de persoane fiind ranite. Potrivit unui oficial din domeniul securitatii, explozia s-a produs in apropierea unei cladiri ce. continuă pe B1

Doua tramvaie s-au ciocnit in Iasi: cel putin patru persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce doua tramvaie s-au ciocnit la Iasi. Una dintre ipotezele privind producerea accidentului este caderea de tensiune. Potrivit unuia dintre vatmani, in cele doua tramvaie se.

Egipt: Cel putin 25 de raniti intr-un atentat cu masina capcana

Cel putin 25 de politisti au fost raniti, astazi, in explozia unei masini capcana in orasul egiptean Ismailia, transmite AFP.

Prahova: Explozie la o fabrica din Plopeni, 13 persoane au fost ranite

Treisprezece persoane au fost ranite, miercuri, in urma unei explozii urmate de un incendiu, la o fabrica din incinta Parcului Industrial Plopeni Prahova), anunta Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Marina Dinu, explozia a avut loc intr-o hala de productie in care se fabrica aparate de cafea din incinta Parcul Industrial Plopeni.

Ambulanta SMURD lovita intr-o intersectie din Capitala: patru persoane au fost ranite

O ambulanta SMURD care transporta un pacient la un spital din Capitala, in noaptea de marti spre miercuri, s-a rasturnat dupa ce o masina a intrat direct in ea. Din primele informatii, soferul autoturismului nu ar fi luat in seama semnalele luminoase si acustice ale utilitarei.

Prahova: Patru persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta a fost lovita de un camion

Un numar de patru persoane au fost ranite, marti, dupa ce o ambulanta care transporta pacienti pentru dializa, a fost lovita de un camion in comuna prahoveana Filipestii de Targ, relateaza Mediafax.

Explozie la o fabrica din Plopeni, judetul Prahova. Mai multe persoane au fost ranite

O explozie urmata de incendiu a avut loc miercuri dupa-amiaza la o fabrica din localitatea prahoveana Plopeni Sat. Mai multe persoane au fost ranite sau au suferit intoxicatii cu fum. Opt ambulante au fost.

Un microbuz a intrat in coliziune cu un TIR in Suceava: Opt persoane au fost ranite

Opt persoane au fost ranite, luni seara, intr-un accident petrecut in zona localitatii sucevene Darmanesti, dupa ce un microbuz a intrat intr-un TIR. La randul sau, microbuzul a fost lovit din spate de un.

Doua tramvaie s-au ciocnit la Iasi: 4 persoane au fost ranite

Un grav accident in care au fost implicate doua tramvaie s-a produs, luni, la Iasi. Patru persoane au fost ranite in urma accidentului. Doua tramvaie au deraiat, in urma unei pene de curent. Vatmanul unuia dintre.

Doua tramvaie s-au ciocnit la Iasi: 8 persoane au fost ranite

Un grav accident in care au fost implicate doua tramvaie s-a produs, luni, la Iasi. Opt persoane au fost ranite in urma accidentului. Doua tramvaie au deraiat, in urma unei pene de curent. Vatmanul unuia dintre.

Revolte violente in Singapore: 18 persoane au fost ranite, iar trei masini de politie au fost arse

Revolte violente au avut loc, in noaptea de duminica spre luni, in Singapore, 18 persoane fiind ranite si mai multe masini de polie, arse, relateaza AFP. Potrivit politiei, revoltele au avut loc dupa moartea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )