Libnet.ro
UNICEF

21:00

Egipt. Copil de patru ani, condamnat la inchisoare pe viata pentru crime

Antena3 Antena3,
Egipt. Copil de patru ani, condamnat la inchisoare pe viata pentru crime

Un copil egiptean de patru ani a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru omoruri si distrugeri pe care le-ar fi comis, alaturi de alti 115 acuzati, inainte sa implineasca doi ani, informeaza Jerusalem. continuă pe Antena3

Justitia e oarba in Egipt: Copil de patru ani, condamnat la inchisoare pe viata pentru crime comise la doi ani

Un copil egiptean de patru ani a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru omoruri si distrugeri pe care le-ar fi comis, alaturi de alti 115 acuzati, inainte sa implineasca doi ani.

Justitia e oarba in Egipt: Copil de patru ani condamnat la inchisoare pe viata pentru crime comise la doi ani

Un copil egiptean de patru ani a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru omoruri si distrugeri pe care le-ar fi comis, alaturi de alti 115 acuzati, inainte sa implineasca doi ani.

Cum a fost prins un cap al clanului Camorra din cauza unei romance. Mafiotul italian a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru zece crime

Francesco Schiavone, seful organizatiei criminale Casalesi din celebrul clan mafiot Camorra, a fost prins de politisti, in toamna anului 2004, la Cracovia. Acesta tocmai iesise la cumparaturi alaturi de iubita sa, Luiza Botez, o tanara de 25 de ani, din Barlad, cand oamenii legii au reusit sa-l captureze.

Un copil de patru ani a fost condamnat la inchisoare pe viata, pentru crima

Un copil de patru ani a fost condamnat la inchisoare pe viata, in Egipt, pentru crima. Instanta l-a gasit vinovat la toate capetele de acuzare, respectiv patru capete de crima, opt de tentativa de omor,.

Adrian Grajdan, condamnat definitiv la 3 ani inchisoare cu suspendare pentru favorizarea lui Nastase

Adrian Constantin Balaban Grajdan, fost sef al Inspectoratului de Stat in Constructii ISC), a fost condamnat luni, definitiv, la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului, dupa ce a emis o adresa prin care arata ca nu exista prejudiciu in dosarul Trofeul calitatii, in care era judecat Adrian Nastase, anunta Digi 24.

Dosarul Trofeul Calitatii: Fostul sef al ISC, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii ISC), Balaban Grajdan, a fost condamnat, luni, la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul Trofeul Calitatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )