Libnet.ro
UNICEF

11:30

ELCEN, pregatita din punct de vedere tehnic pentru a asigura Capitalei energie termica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ELCEN, pregatita din punct de vedere tehnic pentru a asigura Capitalei energie termica

Electrocentrale Bucuresti este pregatita din punct de vedere tehnic pentru a asigura energie termica municipiului Bucuresti, la nivelul mediu de aproximativ 1400 Gcal/ora si are asigurata functionarea pe pacura pentru perioadele impuse de conditiile meteorologice deosebite, a dat asigurari, marti, directorul general al companiei, Marcel - Octavian Nicolaescu. continuă pe Ziarul Bursa

Veste buna pentru bucuresteni. ELCEN, pregatita din punct de vedere tehnic pentru a asigura energie termica

Electrocentrale Bucuresti este pregatita din punct de vedere tehnic pentru a asigura energie termica municipiului Bucuresti, la nivelul mediu de aproximativ 1400 Gcal/ora si are asigurata functionarea pe.

De ce au gust mai bun ouale gainilor de tara si in ce masura se aseamana din punct de vedere nutritiv cu cele produse la nivel industrial

Un sondaj realizat recent arata ca majoritatea covarsitoare a celor care consuma oua considera ca cele ouate de gainile de tara sunt mult mai gustoase decat cele produse la scara industriala, de pasari crescute in hale. intrebarea la care s-a incercat gasirea unui raspuns este daca ouale de tara, bio, sunt si mai sanatoase din punct de vedere nutritiv.

Director general ELCEN: Electrocentrale Bucuresti, pregatita pentru a asigura Capitalei energie termica

Electrocentrale Bucuresti este pregatita din punct de vedere tehnic pentru a asigura energie termica municipiului Bucuresti, la nivelul mediu de aproximativ 1400 Gcal/ora si are asigurata functionarea pe pacura pentru perioadele impuse de conditiile meteorologice deosebite, a asigurat, marti, directorul general al companiei, Marcel - Octavian Nicolaescu.

Decizie socanta a Curtii de Apel din Milano: Valoarea daunelor pentru moartea unui roman, reduse cu o treime, pe motiv ca nivelul de trai din Romania este mai scazut

Curtea de Apel din Milano a redus cu o treime valoarea daunelor destinate familiei unui roman decedat intr-un accident rutier, pe motiv ca nivelul de trai din Romania este mai scazut decat cel din Italia, scrie.

ONG-urile si presa italiana, REVOTATE de decizia instantei din Milano privind daunele pentru romanul decedat

Organizatii nonguvernamentale si presa italiana au criticat decizia instantei din Milano care a redus daunele pentru moartea unui cetatean roman, considerand ca este vorba de o situatie de inegalitate.

Criza din Grecia, mana cereasca pentru conservatorii lui Merkel. Sondajul care arata ce s-ar intampla in Germania, daca ar avea loc alegeri saptamana viitoare

Modul in care a gestionat Angela Merkel criza din Grecia le-a adus conservatorilor pe care-i conduce sansa de a obtine o majoritate absoluta in cazul in care ar avea loc alegeri saptamana viitoare, arata un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )