Libnet.ro
UNICEF

18:30

Electricitatea transnistreana este de trei ori mai scumpa pentru Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Electricitatea transnistreana este de trei ori mai scumpa pentru Republica Moldova

Republica Moldova nu mai importa energie electrica de la Centrala de la Cuciurgan, dar de la Energokapital care o vinde importatorilor de pe malul drept la un pret de peste trei ori mai mare, se arata intr-un material realizat de mold-street. com. continuă pe Adevărul

Romania produce mobila din lemn masiv prea scumpa pentru buzunarele cetatenilor

Romania exporta mobila din lemn masiv si cumpara marfa mai ieftina din China, Turcia si Polonia. Valoarea importurilor este de patru ori mai mica decat cea a exporturilor, de 440 milioane de euro. Motivul.

Particula care ar putea face computerele de 3.000 de ori mai puternice

Asa cum organismul uman depinde uneori de o celula, in tehnologie, o singura particula poate transforma complet un intreg sistem. Existenta unei particule elementare era cunoscuta inca de acum 85 de ani, insa nimeni nu a observat-o pana acum. Este vorba despre fermionul lui Weyl, a carui descoperire ar putea creste mult puterea calculatoarelor. O echipa [] Particula care ar putea face computerele de 3. 000 de ori mai puternice Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai scumpa masina cu telecomanda (video)

Va plac masinile cu telecomanda pentru copii? Landrover a facut una, doar ca este un Range Rover normal, comandat prin smartphone. Si e pentru copiii adulti.

Descoperirea care ar putea revolutiona industria IT. Calculatoarele, de 3.000 de ori mai puternice

Existenta unei particule elementare era cunoscuta inca de acum 85 de ani, insa nimeni nu a observat-o pana acum. Este vorba despre fermionul lui Weyl, a carui descoperire ar putea creste mult puterea .

Caru' cu Vedete: O romanca, mare favorita la Emmy. Actrita Tatiana Maslany este considerata cea mai buna actrita in viata; Adela Popescu l-a palmuit, in direct, pe Mihai Morar; Lidia Buble, goala pe internet? Imaginea care i-a innebunit pe fani

Gisele Bundchen - Ramane in top la 35 de ani. Pe 20 iulie, top modelul Gisele Bundchen implineste 35 de ani, varsta pana la care a reusit sa devina cel mai bine. Kourtney Kardashian si Scott Disick s-au despartit. Dupa 9 ani de relatie, Kourtney Kardashian, sora mai mare a lui Kim Kardashian si Scott Disick.

Tudor Manea este noul director general eMAG pentru operatiunile din Romania

Tudor Manea este, incepand din luna iulie, noul director general eMAG pentru operatiunile din Romania, coordonand pe plan local activitatile de achizitii si vanzari, platforma Marketplace, logistica, showroom-urile, dar si activitatile de plati si credite online precum si relatiile cu clientii.

Studiu: Romanii au cheltuit cel mai mult pentru haine, carti si produse ITC, in prima jumatate a lui 2015

Romanii cheltuie cei mai multi bani prin e-Commerce pe haine, carti si produse ITC, arata un studiu realizat de 2Performant Network S. Potrivit acestei analize, publicata marti, valoarea medie a cosului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )