Libnet.ro
UNICEF

23:00

Elena Basescu: Nu i-am cerut lui Vanghelie sa stranga semnaturi. Nu am candidat la alegerile europarlamentare din 2014

B1 B1,
Elena Basescu: Nu i-am cerut lui Vanghelie sa stranga semnaturi. Nu am candidat la alegerile europarlamentare din 2014

Fostul europarlamentar Elena Basescu a precizat, joi, ca nu i-a cerut lui Marian Vanghelie sa stranga semnaturi contra cost pentru ea, reamintind ca nu a candidat la alegerile europene din 2014. Nu am cerut. continuă pe B1

FOTO. Ce spune Elena Basescu despre faptul ca Marian Vanghelie ar fi strans semnaturi pentru candidatura sa la europarlamentare

In motivarea inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care s-a decis arestarea preventiva a primaruluiSectorului 5, Marian Vanghelie, se arata ca acesta a contribuit, prin strangerea de semnaturi, la campania electorala europarlamentara a Elenei Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu.

Elena Basescu neaga ca i-ar fi cerut lui Vanghelie sa stranga semnaturi pentru candidatura ei la PE

Fostul europarlamentar Elena Basescu a negat, joi, ca i-ar fi cerut lui Marian Vanghelie sa stranga semnaturi contra cost pentru ea, reamintind ca nu a candidat la alegerile europene din 2014. Reactia.

Mercurialul lui Vanghelie: spagi de 20% din valoarea lucrarilor, zeci de imobile, ceasuri, renovari de sedii PSD, cumparare de semnaturi pentru candidaturi, inclusiv pentru Elena Basescu, desi aceasta nu candida

Judecatorul de drepturi si libertati de la inalta Curte de Casatie si Justitie a decis arestarea lui Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, pentru ca, pe o perioada de opt ani, in schimbul a 20% din platile incasate, l-a ajutat pe omul de afaceri Dumitru Marin denuntator) sa obtina mai multe contracte de lucrari publice a caror valoare insumata depaseste 2. 000 de lei noi. Spaga a folosit-o pentru a achizitiona imobile, pentru a renova sedii PSD, perntru a cumpara semnaturi pentru candidaturi, inclusiv pentru Elena Basescu, desi aceasta nu candida.

Vanghelie i-ar fi cerut lui Marin Dumitru sa stranga semnaturi pentru Elena Basescu

Marian Vanghelie i-ar fi cerut omului de afaceri Marin Dumitru sa stranga 10. 000 de semnaturi pentru candidatura la alegerile europarlamentare a Elenei Basescu, se arata in motivarea deciziei de arestare a edilului, luata de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ).

iCCJ: Vanghelie ar fi cerut strangerea de semnaturi pentru Elena Basescu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a publicat motivarea deciziei de arestare a primarului Marian Vanghelie, in care se arata ca faptele savarsite de primar sunt grave, avand in vedere consecintele acestora asupra bugetului local, conform Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )