Libnet.ro
UNICEF

20:00

FOTO. Ce spune Elena Basescu despre faptul ca Marian Vanghelie ar fi strans semnaturi pentru candidatura sa la europarlamentare

România Liberă România Liberă,
FOTO. Ce spune Elena Basescu despre faptul ca Marian Vanghelie ar fi strans semnaturi pentru candidatura sa la europarlamentare

In motivarea inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care s-a decis arestarea preventiva a primaruluiSectorului 5, Marian Vanghelie, se arata ca acesta a contribuit, prin strangerea de semnaturi, la campania electorala europarlamentara a Elenei Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu. continuă pe România Liberă

Ce spune Basescu despre faptul ca Vanghelie ar fi strans semnaturi pentru Elena Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu a calificat, joi, drept stupizenie informatia conform careia primarul sectorului 5 Marian Vanghelie ar fi finantat strangerea de semnaturi pentru candidatura Elenei Basescu la o pozitie de europarlamentar, informeaza Mediafax.

Basescu, intrebat ce i-a spus procurorului Nitu cand l-a sunat: Oricum nu ati crede. Ce spune despre legatura EBA-Vanghelie

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, joi, la sediul PMP, despre declaratiile procurorului general Tiberiu Nitu, care a spus ca ar fi fost sunat de fostul sef al statului, dar si despre discutiile referitoare la faptul ca Marian Vanghelie ar fi strans semnaturi necesare Elenei Basescu in precampania pentru europarlamentare.

Elena Basescu neaga ca i-ar fi cerut lui Vanghelie sa stranga semnaturi pentru candidatura ei la PE

Fostul europarlamentar Elena Basescu a negat, joi, ca i-ar fi cerut lui Marian Vanghelie sa stranga semnaturi contra cost pentru ea, reamintind ca nu a candidat la alegerile europene din 2014. Reactia.

Mercurialul lui Vanghelie: spagi de 20% din valoarea lucrarilor, zeci de imobile, ceasuri, renovari de sedii PSD, cumparare de semnaturi pentru candidaturi, inclusiv pentru Elena Basescu, desi aceasta nu candida

Judecatorul de drepturi si libertati de la inalta Curte de Casatie si Justitie a decis arestarea lui Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, pentru ca, pe o perioada de opt ani, in schimbul a 20% din platile incasate, l-a ajutat pe omul de afaceri Dumitru Marin denuntator) sa obtina mai multe contracte de lucrari publice a caror valoare insumata depaseste 2. 000 de lei noi. Spaga a folosit-o pentru a achizitiona imobile, pentru a renova sedii PSD, perntru a cumpara semnaturi pentru candidaturi, inclusiv pentru Elena Basescu, desi aceasta nu candida.

Elena Basescu: Nu i-am cerut lui Vanghelie sa stranga semnaturi. Nu am candidat la alegerile europarlamentare din 2014

Fostul europarlamentar Elena Basescu a precizat, joi, ca nu i-a cerut lui Marian Vanghelie sa stranga semnaturi contra cost pentru ea, reamintind ca nu a candidat la alegerile europene din 2014. Nu am cerut.

Vanghelie i-ar fi cerut lui Marin Dumitru sa stranga semnaturi pentru Elena Basescu

Marian Vanghelie i-ar fi cerut omului de afaceri Marin Dumitru sa stranga 10. 000 de semnaturi pentru candidatura la alegerile europarlamentare a Elenei Basescu, se arata in motivarea deciziei de arestare a edilului, luata de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ).

iCCJ: Vanghelie ar fi cerut strangerea de semnaturi pentru Elena Basescu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a publicat motivarea deciziei de arestare a primarului Marian Vanghelie, in care se arata ca faptele savarsite de primar sunt grave, avand in vedere consecintele acestora asupra bugetului local, conform Mediafax.

Catalin Striblea: Elena Udrea, Marian Vanghelie si Radu Mazare, sfarsitul unor frumoase prietenii

Jurnalistul Catalin Striblea atarge atentia asupra unor evenimente trecute ce ii are in prim-plan pe Marian Vanghelie, Radu Mazare si Elena Udrea. Acesta povesteste despre relatia stransa pe care cei trei o .

Instanta: Marian Vanghelie ar fi ajutat la strangerea de semnaturi pentru candidatura Elenei Basescu la alegerile europarlamentare

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, i-ar fi cerut omului de afaceri Marian Dumitru, un apropiat al edilului sa stranga 10. 000 de semnaturi pentru candidaturala alegerile europarlamentare a Elenei Basescu. Asta arata, printre altele, magistratii Curtii Supreme in motivarea deciziei prin care primarul a fost trimis in spatele gratiilor pentru 30 de zile.

100 de minute: Marian Vanghelie, intalniri de taina inainte de arestare

Marian Vanghelie a fost surprins in parcarea unui hotel din Capitala, la o intalnire care pare ca trebuia sa fie de taina, in jurul orei 03:00 dimineata, intr-o discutie cu Marian Oprisan. Subiectul a fo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )