Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ce spune Basescu despre faptul ca Vanghelie ar fi strans semnaturi pentru Elena Basescu

România Liberă România Liberă,
Ce spune Basescu despre faptul ca Vanghelie ar fi strans semnaturi pentru Elena Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu a calificat, joi, drept stupizenie informatia conform careia primarul sectorului 5 Marian Vanghelie ar fi finantat strangerea de semnaturi pentru candidatura Elenei Basescu la o pozitie de europarlamentar, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

FOTO. Ce spune Elena Basescu despre faptul ca Marian Vanghelie ar fi strans semnaturi pentru candidatura sa la europarlamentare

In motivarea inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care s-a decis arestarea preventiva a primaruluiSectorului 5, Marian Vanghelie, se arata ca acesta a contribuit, prin strangerea de semnaturi, la campania electorala europarlamentara a Elenei Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu.

Mercurialul lui Vanghelie: spagi de 20% din valoarea lucrarilor, zeci de imobile, ceasuri, renovari de sedii PSD, cumparare de semnaturi pentru candidaturi, inclusiv pentru Elena Basescu, desi aceasta nu candida

Judecatorul de drepturi si libertati de la inalta Curte de Casatie si Justitie a decis arestarea lui Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, pentru ca, pe o perioada de opt ani, in schimbul a 20% din platile incasate, l-a ajutat pe omul de afaceri Dumitru Marin denuntator) sa obtina mai multe contracte de lucrari publice a caror valoare insumata depaseste 2. 000 de lei noi. Spaga a folosit-o pentru a achizitiona imobile, pentru a renova sedii PSD, perntru a cumpara semnaturi pentru candidaturi, inclusiv pentru Elena Basescu, desi aceasta nu candida.

Elena Basescu neaga ca i-ar fi cerut lui Vanghelie sa stranga semnaturi pentru candidatura ei la PE

Fostul europarlamentar Elena Basescu a negat, joi, ca i-ar fi cerut lui Marian Vanghelie sa stranga semnaturi contra cost pentru ea, reamintind ca nu a candidat la alegerile europene din 2014. Reactia.

Vanghelie i-ar fi cerut lui Marin Dumitru sa stranga semnaturi pentru Elena Basescu

Marian Vanghelie i-ar fi cerut omului de afaceri Marin Dumitru sa stranga 10. 000 de semnaturi pentru candidatura la alegerile europarlamentare a Elenei Basescu, se arata in motivarea deciziei de arestare a edilului, luata de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ).

iCCJ: Vanghelie ar fi cerut strangerea de semnaturi pentru Elena Basescu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a publicat motivarea deciziei de arestare a primarului Marian Vanghelie, in care se arata ca faptele savarsite de primar sunt grave, avand in vedere consecintele acestora asupra bugetului local, conform Mediafax.

Marian Vanghelie - arestat preventiv, pentru 30 de zile

Primarul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, si varul sau, Mircea-Sorin Niculae, au fost arestati, preventiv, sambata, decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie putand fi contestata tot la instanta suprema.

Traian Basescu, despre Darius Valcov: Tin foarte mult la el, dar cand un ministru de Finante e acuzat de asa ceva, trebuia revocat imediat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni, despre punerea lui Darius Valcov sub urmarire penala de catre procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, in timpul mandatului de.

Basescu, despre vizita lui Iohannis in Ucraina:O intalnire cu romanii era obligatorie. Aveau nevoie de un semnal

Fostul presedinte Traian Basescu l-a criticat pe actualul sef al statului, Klaus Iohannis, pentru ca nu s-a intalnit cu comunitatea romana din Ucraina, precizand ca romanii asteptau un semnal din partea presedintelui.

Basescu, despre un posibil dosar al lui Ponta: incurcate sunt caile Domnului

Fostul presedinte Traian Basescu a dat de inteles, in urma cu putin timp, ca PSD ar fi vrut ca domnia sa sa intervina, in mandatul prezidential, in favoarea unor dosare penale ale anumitor lideri social-democrati, Basescu mentionand inclusiv numele Ponta.

Basescu, despre Gabriela Firea: Ma ofer sa ii botez copilul

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, ca Gabriela Firea trebuie sa se hotarasca cum vrea sa fie tratata, ca o femeie in luna a opta sau ca om politic, referitor la acuzatiile aduse in dosarul de santaj.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )