Libnet.ro
UNICEF

05:00

Elena Basescu a nascut o fetita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elena Basescu a nascut o fetita

Update 12:32 Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar, doctorul Leonard Grecescu, a declarat: La 35 de saptamani este un copil prematur. Nu cred ca va ramane mai mult timp in spital. Mama si fetita sunt in stare buna. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO UPDATE Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana, cu 3 saptamani inainte de termen. Traian Basescu: Am primit nobilul titlu de bunic

Fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut sambata noapte, prin cezariana, o fetita de 2,700 kilograme, la Spitalul Universitar, informeaza stirileprotv. ro citand un comunicat de presa transmis de unitatea medicala. UPDATE 12:25 Presedintele Traian Basescu a declarat duminca, la plecarea de la Spitalul Universitar, ca atat fiica sa cat si nepotica sunt sanatoase, adaugand ca fetita a primit nota 9 la nastere. Seful statului a adaugat ca si-a vazut nepotica si ca a tinut-o in brate. Am primit nobilul titlu de bunic, a declarat presedintele.

UPDATE Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana, cu 3 saptamani inainte de termen

Fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut sambata noapte, prin cezariana, o fetita de 2,700 kilograme, la Spitalul Universitar, informeaza stirileprotv. ro citand un comunicat de presa transmis de unitatea medicala. UPDATE Presedintele Traian Basescu a mers duminica dimineata, in jurul orei 11:20, la Spitalul Universitar. La intrarea in unitatea medicala, presedintele a declarat sunt bucuros.

Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana, cu 3 saptamani inainte de termen

Fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut sambata noapte, prin cezariana, o fetita de 2,700 kilograme, la Spitalul Universitar, informeaza stirileprotv. ro citand un comunicat de presa transmis de unitatea medicala.

Elena Basescu a NASCUT o fetita.

Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut, sambata noaptea, o fetita, transmit televiziunile de stiri. Fetita cantareste 2,7 kilograme si s-a nascut dupa miezul-noptii, la Spitalul Universitar, conform Antena 3. Elena Basescu a nascut prin cezariana. Toti paznicii de la Spitalul Universitar au fost chemati de acasa pentru a pazi intrarile in spital, confom Realitatea TV. Elena Basescu si sotul ei au ales deja numele: Raisa, conform Mediafax. Primul copil al .

Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a nascut o fetita, prin cezariana. Fetita va purta numele de Sofia Raisa. Copilul are 2,7 kilograme si, in acest moment,.

Elena Basescu a nascut o fetita

Fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut noaptea trecuta o fetita, la Spitalul Universitar.

Elena Basescu a nascut o fetita: Amandoua sunt in stare buna

Elena Basescu, fiica presedintelui, a nascut, sambata noapte, o fetita, relateaza B1 TV. Aceasta a nascut, la ora 03:30, prin cezariana, la spitalul Universitar de Urgenta din Capitala, amandoua.

Ministrul Sanatatii lauda sistemul, dupa ce Elena Basescu a nascut la Spitalul Universitar

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, duminica, la scola de vara a PNL, raspunzand unei intrebari legate de faptul ca fiica sefului statului, Elena Basescu, a ales sa nasca intr-un spital.

Elena Basescu a nascut: Cum o cheama pe nepoata lui Traian Basescu.

Nepoata presedintelui Traian Basescu s-a nascut sambata noaptea, la Spitalul Universitar, in jurul orei 03. 30, conform Realitatea TV. Pe fiica Elenei Basescu o va chema, cel mai probabil, Maria Sofia, dupa ce, anterior, s-au vehiculat numele Maria si Raisa Sofia. Citeste si Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, a NASCUT o fetita Feitta cantareste aproximativ 2,7 kilograme. Elena Basescu a nascut prin cezariana. Primul copil al Elenei si, in acelasi timp, .

UPDATE FOTO Elena Basescu a nascut, noaptea trecuta, o fetita. Traian Basescu, proaspat bunic, a ajuns la spital

Mezina familiei presedintelui Romaniei, Elena Basescu, a adus pe lume, sambata noapte, in jurul orei 03:30, o fetita. EBA a nascut la Spitalul Universitar sub supravegherea doctorului Monica Carstoiu, sotia managerului unitatii medicale. Fetita este sanatoasa si cantarea la nastere 2,700 kilograme. Potrivit primelor informatii, atat fiica presedintelui cat si proaspata nepotica sunt perfect sanatoase.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )