Libnet.ro
UNICEF

08:30

Nu va fi Elena Basescu un pret prea mare pentru Miscarea Populara?.

România Liberă România Liberă,
Nu va fi Elena Basescu un pret prea mare pentru Miscarea Populara?.

Elena Basescu are toate sansele sa mai prinda un mandat de europarlamentar, de data aceasta, pe listele partidului care sustine ca este cel mai curat si mai reformator din Romania. Ar fi acesta un avantaj pentru Miscarea Populara? Sau o piatra de moara? Este cel mai activ europarlamentar, cu o prestatie si o activitate foarte buna in Republica Moldova, a avut o serie de luari de pozitii extrem de mediatizate, bine cotate, bine evaluate. Este un europarlamentar care ar merita sa-si . continuă pe România Liberă

Miscarea Populara, usa catre Bruxelles pentru EBA

Elena Basescu isi va anunta in cursul acestei saptamani candidatura pentru un nou mandat in Parlamentul European. EBA are mari sanse sa ocupe din nou fotoliul de eurodeputat si dupa alegerile din 25 mai, daca va candida pe lista Partidului Miscarea Populara, partid sustinut ferm de presedintele Traian Basescu.

Elena Udrea, despre Elena Basescu: Ne-am bucura sa vina pe lista PMP pentru europarlamentare, pentru ca la PDL trebuie sa fii anti-Basescu, ca sa candidezi

Partidul Miscarea Populara PMP) si-ar dori ca fiica presedintelui Traian Basescu, europarlmentarul PDL Elena Basescu, sa se inscrie pe lista de candidati a PMP pentru alegerile europene din luna mai, a declarat, sambata, deputatul PMP Elena Udrea.

Cine vor fi candidatii Partidului Miscarea Populara la europarlamentare

Consiliul Executiv National CEN) al Partidului Miscarea Populara a anuntat astazi ca a incheiat cea de-a doua etapa a alegerilor interne privind stabilirea candidatilor la alegerile europarlamentare, se arata intr-un comunicat al partidului. CEN a votat lista candidatilor inscrisi in alegeri, care urmeaza sa fie validata de filialele judetene ale PMP. Astfel, pe primele zece pozitii s-au clasat: Teodor Baconschi, Cristian Petrescu, Teodor Paleologu, Ruxandra Dragomir, Gunther Wotsch, Gabriel Berca, Florin Secara, Gelu Visan, Adrian Radulescu si Laura Bota. Nu inseamna insa ca aceasta va fi ordinea pe lista. Intr-o prima faza, CEN a decis saptamana trecuta, ca principiu, ca europarlamentarii in functie vor deschide lista.

REPORTAJ Miscarea Populara, de la protest la campanie electorala

Camuflat cu stangacie in spatele unui protest fata de accizarea combustibililor, mitingul organizat, sambata, de Partidul Miscarea Populara PMP) n-a fost altceva decat o reclama electorala difuzata pe strazile Bucurestiului, la ora de maxima audienta.

Oana Stancu, la Sinteza Zilei: Sustinatorii lui Basescu ar face orice ca publicul Antenei 3 sa voteze cu Miscarea Populara

Realizatoarea Exces de putere, Oana Stancu, a declarat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei ca, desi jignesc publicul Antenei 3, sustinatorii lui Traian Basescu ar face orice ca el sa inchida.

Spectaculoasa crestere a Partidului Miscarea Populara.

Ultimele trei sondaje publicate dupa sfarsitul lunii februarie indica scoruri asemanatoare in ce priveste intentia de vot la alegerile europarlamentare pentru PMP: CSCI 8%, INSCOP 9%, IRES 9%. Asta, dupa ce la inceputul lunii nici o agentie de sondaje nu situa acest partid peste pragul electoral de 5%. Cresterea e spectaculoasa, avem de-a face cu dublarea ponderii votantilor potentiali. In acest interval, in politica interna au avut loc doua evenimente importante. Primul a fost intrunirea de .

Traian Basescu cere reexamniarea Legii pentru abrogarea Articolului 276 din Codul Penal

Presedintele Traian Basescu a cerut reexamniarea Legii pentru abrogarea Articolului 276 din Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal. Presedintele sustine ca articolul in cauza, abrogat de Parlament din Codul.

Riscul de infarct letal este mai mare pentru femei

Riscul de deces in urma infarctului miocardic este mai mare in cazul femeilor, deoarece simptomele sunt confundate, cel mai adesea, cu o criza de angoasa, se arata intr-un studiu al cercetatorilor canadieni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )