Libnet.ro
UNICEF

13:30

Riscul de infarct letal este mai mare pentru femei

Antena3 Antena3,
Riscul de infarct letal este mai mare pentru femei

Riscul de deces in urma infarctului miocardic este mai mare in cazul femeilor, deoarece simptomele sunt confundate, cel mai adesea, cu o criza de angoasa, se arata intr-un studiu al cercetatorilor canadieni. continuă pe Antena3

Cea mai mare banca din Ucraina paraseste Crimeea.

Privatbank, cea mai mare banca din Ucraina, a incetat sa mai furnizeze servicii clientilor din Crimeea din cauza situatiei incerte din regiune, informeaza Kyiv Post. Din cauza lucrarilor tehnice pentru modernizarea sistemului, filiala Privatbank in Republica autonoma Crimeea nu va furniza servicii clientilor. Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat, este raspunsul suportului tehnic al bancii. In plus, banca a redus limita de credit pentru rezidentii din Crimeea fara a preciza suma .

Cel mai mare miting al Opozitiei: Partidul Miscarea Populara cere demisia lui Ponta si renuntarea la acciza pe carburanti

Cel mai mare miting al Opozitiei a avut loc sambata in Capitala. Partidul Miscarea Populara a initiat un protest pentru a-l determina pe Victor Ponta sa renunte la taxa suplimentara la carburant, a anuntat.

Cel mai mare hotel de 5 stele din Romania, pe profit dupa patru ani de pierderi

Bucuresti Turism, compania care detine hotelul Radisson din Bucuresti, cea mai mare unitate de cazare de cinci stele din tara, a trecut in 2013 pe profit dupa ce in fiecare an de la deschidere, in toamna lui 2008, a inregistrat pierderi, reiese din.

Cat valoreaza cea mai mare asigurare de viata din lume

Un milionar din California se poate lauda ca are cea mai mare asigurare de viata din lume. Barbatul a intrat in Cartea Recordurilordupa ce si-a facut o polita de asigurare in valoare de 200 de mili.

Tasuleasa Social pregateste cea mai mare actiune de impadurire din Transilvania

In aceasta primavara, Asociatia Tasuleasa Social pregateste cea mai mare actiune de impadurire din Transilvania. Nu mai putin de 10 hectare de teren degradat din localitatea Budesti-Fanate, aflate la granita dintre judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si Mures, vor fi impadurite.

BlackRock, cel mai mare actionar la UniCredit, cu o participatie de 5,2%

Fondul american BlackRock Inc, cel mai mare fond de administrare de active din lume, si-a majorat participatia la UniCredit devenind cel mai mare actionar la grupul bancar italian, potrivit unui comunicat publicat vineri pe pagina de Internet a Autoritatii italiene de reglementare a pietelor financiare, Consob, transmite Reuters.

BlackRock a devenit cel mai mare actionar al UniCredit. Banca tocmai ce a anuntat o pierdere gigantica, de 15 miliarde de euro

BlackRock, cel mai mare administrator de active la nivel mondial, a acumulat o participatie de 5,2% la banca italiana UniCredit, prezenta si in Romania, devenind cel mai important actionar al institutiei, scrie Bloomberg.

ANAF isi optimizeaza costurile. Daca datoria la buget este mai mica decat costurile incasarii ei, emiterea documentelor executorii se va face la o perioada mai lunga de timp

In Monitorul Oficial de vineri s-a publicat un ordin al sefului ANAF care aduce o usoara modificare a procedurii de emiterii a deciziilor de calcul al accesoriilor de intraziere pentru neachitarea la scadenta a obligatiilor bugetare. Practic, se modifica o procedura prin care se incearca optimizarea costurilor privind comunicarea actelor administrative fiscale. Daca valoarea creantei bugetare este mai mica decat costurile cu realizarea acesteia, atunci emiterea documentelor executorii se va face la o perioada mai lunga de timp. Consulta aici Ordinul ANAF publicat vineri.

Nu va fi Elena Basescu un pret prea mare pentru Miscarea Populara?.

Elena Basescu are toate sansele sa mai prinda un mandat de europarlamentar, de data aceasta, pe listele partidului care sustine ca este cel mai curat si mai reformator din Romania. Ar fi acesta un avantaj pentru Miscarea Populara? Sau o piatra de moara? Este cel mai activ europarlamentar, cu o prestatie si o activitate foarte buna in Republica Moldova, a avut o serie de luari de pozitii extrem de mediatizate, bine cotate, bine evaluate. Este un europarlamentar care ar merita sa-si .

Business report: Procesele colective, pericol pentru banci; Calendarul luxului la romani. Cate masini premium au fost inmatriculate in primele doua luni ale acestui an; Firma cu cel mai mare profit din istoria Romaniei a intrat in insolventa

Saptamana rosie la Bursa. S-au pierdut 4,2 miliarde de lei. Valoarea celor peste 100 de companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a scazut cu peste 4,2 miliarde de lei, ca urmare a deprecierii actiunilor lor in saptamana bursiera. Alocatia pentru copii - practica europeana si aplicarea ei in Romania. Dincolo de prezenta ei mai mult simbolica in randul prestatiilor oferite de stat pentru aproape 4 milioane de beneficiari, alocatia pentru copii ar putea fi un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )