Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, audiata la DNA

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea, audiata la DNA

Fosta ministra a Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a fost adusa, marti, la DNA, pentru audieri, informeaza B1 Tv. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, audiata de procurorii DNA

Elena Udrea a fost adusa in aceasta dimineata la DNA cu duba, pentru noi audieri. Aceasta se afla in arest preventiv in dosarul Gala Bute. Lui Udrea i-a fost respinsa saptamana trecuta contestatia privind.

Dosarul Gala Bute: Elena Udrea, trimisa in judecata

Fosta ministra a Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a fost trimisa in judecata, in dosarul Gala Bute. Deputata este cercetata, in acest dosar, pentru luarea de mita si trafic de influenta.

Europarlamentarul Siegfried Muresan, prim-vicepresedinte PMP, se delimiteaza de Elena Udrea si Traian Basescu: Cam 5% din oamenii din PMP o mai sustin pe Elena Udrea/ N-as spune ca declaratiile lui Traian Basescu sunt reprezentative pentru partid sau ca

Prim-vicepresedintele PMP, eurodeputatul Siegfried Muresan, s-a delimitat, intr-un interviu acordat Romania Libera, de declaratiile lui Traian Basescu privind guantanamizarea Romaniei de catre DNA, aratand ca acestea nu sunt reprezentative si ca nu sunt asumate de catre PMP. Totodata, europarlamentarul a mai aratat ca, desi Elena Udrea, fostul presedinte al formatiunii, s-a bucurat de increderea membrilor partidului care au sustinut-o in campania pentru prezidentiale, in contextul actual, numarul celor din PMP care o mai sustin se ridica probabil la 5%.

Elena Udrea: Trebuie modificat Codul de Procedura Penala

Fosta ministra Elena Udrea a postat un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, intitulat Cum e cu probele impotriva Elenei Udrea in care a concluzionat ca motivul pentru care ea se afla in arest preventiv de doua luni este din cauza Codului de Procedura penala care trebuie schimbat.

Elena Udrea, trimisa in judecata in dosarul Gala Bute

Actualizare 14:35 Elena Udrea a fost trimisa astazi in judecata de procurorii DNA, in dosarul Gala Bute, fiind acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si tentativa de fraude cu fonduri europene, potrivit unui comunicat al anchetatorilor.

Elena Udrea a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Procurorii au finalizat cercetarile in acest dosar atat in ceea ce o priveste pe Elena Udrea, cat si in cazul celorlati.

Un nou dosar pentru Elena Udrea

Directia Nationala Anticoruptie a deschis, marti, un nou dosar pe numele fostei ministre Elena Udrea. Acest nou dosar este disjuns din dosarul Gala Bute.

Elena Udrea, trimisa iN JUDECATA in dosarul Gala Bute

Update 14. 04 -Elena Udrea a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute. Alaturi de ea, au mai fost trimise in judecata alte opt persoane. Printre cei care au fost trimisi in judecata se numara.

Ruxandra Dragomir, mesaj de sustinere pentru Elena Udrea, cu patru zile inainte ca fostului ministru sa ii expire mandatul de arestare preventiva: Nu esti singura!

Ruxandra Dragomir a postat, marti, pe Facebook, un nou mesaj de sustinere pentru Elena Udrea, cu patru zile inainte ca fostului ministru sa ii expire mandatul de arestare preventiva. Elena, nu esti singura! .

Elena Udrea vrea in libertate, dupa ce dosarul Gala Bute a fost trimis in judecata: Ar fi o decizie fireasca

Elena Udrea a reactionat dupa ce dosarul in care este arestata preventiv a fost trimis in judecata. Fostul ministru afirma ca odata cu trimiterea in judecata a dosarului Gala Bute, faza de urmarire penala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )