Libnet.ro
UNICEF

00:07

Elena Udrea: Candidatul dreptei la presedintie are nevoie sa beneficieze de sprijinul lui Traian Basescu

B1 B1,
Elena Udrea: Candidatul dreptei la presedintie are nevoie sa beneficieze de sprijinul lui Traian Basescu

Deputatul PDL Elena Udrea a enumerat, luni seara, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, calitatile unui candidat puternic al dreptei la prezidentiale, subliniind necesitatea ca acesta sa beneficieze de. continuă pe B1

Ponta:La anul, ne batem cu fata feminina a lui Basescu, cu Elena Udrea

Victor Ponta a declarat sambata, la Constanta, ca la anul, in contextul alegerilor prezidentiale, batalia politica se va duce cu fata feminina a lui Traian Basescu, cu Elena Udrea.

Traian Basescu: Monica Macovei si Elena Udrea ii bat pe Crin Antonescu si Victor Ponta in dezbateri publice (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unui interviu acordat Adevarul, ca Monica Macovei si Elena Udrea sunt singurele femei din clasa politica care ar fi pregatite pentru functia de presedinte al.

Elena Udrea, de la libera la mare la o partida de schi

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, s-a aflat sambata la protestul grupului de initiativa Noi vrem sa schiem in Romania, care militeaza pentru finalizarea investitiilor la Domeniul Schiabil Transalpina. Deputatul PDL s-a fotografiat cu mai multi participanti, printre acestia si un barbat cu bustul dezgolit.

Elena Udrea, PROTESTATAR pe partia de la Voineasa

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, inca tine foarte mult la acest domeniu. Atat de mult, incat va participa la un protest pe partia de la Voineasa. Particip astazi la protestul initiat de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )