Libnet.ro
UNICEF

23:30

Traian Basescu: Monica Macovei si Elena Udrea ii bat pe Crin Antonescu si Victor Ponta in dezbateri publice (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Monica Macovei si Elena Udrea ii bat pe Crin Antonescu si Victor Ponta in dezbateri publice (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unui interviu acordat Adevarul, ca Monica Macovei si Elena Udrea sunt singurele femei din clasa politica care ar fi pregatite pentru functia de presedinte al. continuă pe B1

Traian Basescu: Monica Macovei si Elena Udrea ii bat pe Crin Antonescu si Victor Ponta in dezbateri publice

Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unui interviu acordat Adevarul, ca el cunoaste doua femei care ii intrec in dezbaterile publice pe CrinAntonescu si pe Victor Ponta. Stiu doua femei care.

Traian Basescu: Crin Antonescu ar fi un dezastru pentru Romania.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca liderul PNL, Crin Antonescu, ar fi un dezastru pentru Romania ca presedinte. Ma intreb si eu cine poate fi noul presedinte. Crin Antonescu, cel care s-au autointitulat presedinte, ar fi un dezastru pentru Romania, a spus Traian Basescu intr-o dezbatere la adevarul. ro. Presedintele nu crede ca Monica Macovei sau Elena Udrea ar putea avea mai multe sanse la alegerile prezidentiale din 2014. Este adevarat ca si atunci cand am candidat eu prima data .

Traian Basescu a devenit bunic! Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a nascut o fetita, prin cezariana. Fetita va purta numele de Sofia Raisa. Copilul are 2,7 kilograme si, in acest moment, este in stare.

Elena Udrea: Candidatul dreptei la presedintie are nevoie sa beneficieze de sprijinul lui Traian Basescu

Deputatul PDL Elena Udrea a enumerat, luni seara, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, calitatile unui candidat puternic al dreptei la prezidentiale, subliniind necesitatea ca acesta sa beneficieze de.

Ponta:La anul, ne batem cu fata feminina a lui Basescu, cu Elena Udrea

Victor Ponta a declarat sambata, la Constanta, ca la anul, in contextul alegerilor prezidentiale, batalia politica se va duce cu fata feminina a lui Traian Basescu, cu Elena Udrea.

Monica Macovei, Traian Ungureanu, Theodor Stolojan, pe listele PDL la europarlamentare, potrivit lui Ioan Oltean

In cadrul unei conferinte de presa, deputatul Ioan Oltean a vorbit despre alegerile europarlamentare, unde PDL se va duce singur cu propria sigla si oamenii sai. Printre cei care vor candida si vor fi sustinuti de PDL, potrivit lui Ioan Oltean, se numara si Monica Macovei, Theodor Stolojan sau Traian Ungureanu.

Elena Basescu a nascut: Cum o cheama pe nepoata lui Traian Basescu.

Nepoata presedintelui Traian Basescu s-a nascut sambata noaptea, la Spitalul Universitar, in jurul orei 03. 30, conform Realitatea TV. Pe fiica Elenei Basescu o va chema, cel mai probabil, Maria Sofia, dupa ce, anterior, s-au vehiculat numele Maria si Raisa Sofia. Citeste si Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, a NASCUT o fetita Feitta cantareste aproximativ 2,7 kilograme. Elena Basescu a nascut prin cezariana. Primul copil al Elenei si, in acelasi timp, .

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Posibil referendum odata cu europarlamentarele / Nu stiu care ar trebui sa fie candidatul dreptei la prezidentiale, Crin Antonescu si Ponta sunt dezastre pentru Romania

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana? Referitor la coagularea dreptei politice, Basescu a spus ca momentul optim pentru aceasta va fi a doua zi dupa alegerile europarlamentare, si a sustin fuziunea intre partidele de dreapta, si nu alierea lor. Basescu a avansat si un scenariu pentru Siria si influenta asupra Rusiei, care ar putea cere Transnistria drept compensare pentru eventuala pierdere a bazei sale militare din Siria. Emisiune in curs de desfasurare.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Posibil referendum odata cu europarlamentarele / Nu stiu care ar trebui sa fie candidatul dreptei la prezidentiale, Crin Antonescu si Ponta sunt dezastre pentru Romania/ Gruia Stoica a

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana? Referitor la coagularea dreptei politice, Basescu a spus ca momentul optim pentru aceasta va fi a doua zi dupa alegerile europarlamentare, si a sustin fuziunea intre partidele de dreapta, si nu alierea lor. Basescu a avansat si un scenariu pentru Siria si influenta asupra Rusiei, care ar putea cere Transnistria drept compensare pentru eventuala pierdere a bazei sale militare din Siria.

Traian Basescu: Nici n-am stiut ca Elena s-a dus la urgente sa nasca. Titlul de bunic e cel mai nobil pe care puteam sa-l primesc

Presedintele Traian Basescu a declarat luni dimineata, in cadrul primului sau interviu in calitate de bunic, ca nu a stiut ca Elena Basescu trebuia sa nasca sambata noaptea, el afland marea veste abia pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )