Libnet.ro
UNICEF

06:00

Elena Udrea, candidatul-surogat care da cu dreapta in stanga

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea, candidatul-surogat care da cu dreapta in stanga

Rar a mai existat pe scena publica romaneasca o figura mai comentata, mai disecata, mai controversata decat Elena Udrea. A irumpt direct in prima linie de partid, avand ca unic gir sustinerea celui mai important om in stat. A starnit scandal inca de la iesirea ei in lume. Cine era blonda pe care presedintele o scotea seara la restaurant?. continuă pe Adevărul

FOTO Elena Udrea, candidatul-surogat care da cu dreapta in stanga

Rar a mai existat pe scena publica romaneasca o figura mai comentata, mai disecata, mai controversata decat Elena Udrea. A irumpt direct in prima linie de partid, avand ca unic gir sustinerea celui mai important om in stat. A starnit scandal inca de la iesirea ei in lume. Cine era blonda pe care presedintele o scotea seara la restaurant?.

Elena Udrea, despre relatia cu Dorin Cocos: Peste tristetea de a fi inselata am trecut demult

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, spune ca nu a avut cunostinta de afacerile fostului sau sot, Dorin Cocos, si ca banii pe care i-ar fi primit acesta sub forma de mita in dosarul Microsoft, potrivit referatului DNA, nu au intrat in conturile familiei Udrea-Cocos din acea vreme.

VIDEO FOTO. Elena Udrea, urmarita la Paris in timpul liber

Site-ul joscenzura2014wordpress. com a publicat, joi, cu 3 zile inainte de alegerile prezidentiale, mai multe poze in care apar Elena Udrea, candidatul Partidului Miscarea Populara la functia suprema in stat, Alina Bica, procurorulul sef al DIICOT si Ana Maria Topoloceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, in timp ce se plimbau si isi faceau cumparaturile la Paris, in februarie 2014.

Elena Udrea: Campania electorala a fost una murdara. Am depus plangere pentru fotografiile de la Paris

Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea, a afirmat vineri seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca aceasta campanie pentru prezidentiale a fost una atipica, in care candidatii nu s-au.

BOMBA care o va DISTRUGE pe Elena Udrea. Nemtii au aratat ca prezidentiabila este IMPLICATA in scandalul EADS-Microsoft. Iata DOVADA

Presa germana vine cu o informatie bomba: Candidatul la Presedintia Romaniei, Elena Udrea ar fi implicata in scandalul EADS-Microsoft! Jurnalistii nemti sustin ca firele afacerii ar merge pana.

Elena Udrea nu negociaza cu nimeni in turul doi

Candidatul PMP la Presedintie, Elena Udrea, a declarat vineri ca nu intentioneaza sa-si negocieze voturile cu nimeni in turul doi al alegerilor prezidentiale, precizand ca, daca se va hotari sa sprijine un candidat, o va spune in mod public.

Elena Udrea, despre imaginile de la Paris: Un filaj profesionist, o colaborare intre serviciile secrete. Probabil vor mai aparea si alte poze (VIDEO)

Candidatul PMPla prezidentiale, Elena Udrea, a declarat joi seara, ca imaginile aparute in presa cu ea, aflata intr-o vizita privata la Paris, denota faptul ca este vorba despre un filaj profesionist,.

Elena Udrea: Nu am nicio legatura cu afacerea Microsoft (VIDEO)

Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea, a afirmat miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu are nicio legatura cu dosarul Microsoft si ca este supusa unor atacuri puternice in ultima.

DNA: Elena Udrea nu are calitate de invinuit sau inculpat

Directia Nationala Anticoruptie DNA) infirma zvonurile conform carora candidatul PMP la Presedintie, Elena Udrea, s-ar afla sub urmarire penala. intr-un raspuns oferit publicatiei Evenimentul Zilei,.

Teodor Melescanu, despre imaginile cu Elena Udrea si Alina Bica: Sentimentul meu este ca toata operatiunea a vizat-o pe dna Bica, nu pe dna Udrea

Fostul sef al SIE Teodor Melescanu, candidat independent la alegerile prezidentiale, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca s-a uitat pe imaginile in care Elena Udrea si sefa DIICOT Alina Bica apar impreuna in timpul unei calatorii la Paris si ca sentimentul sau este ca si pozele si toata operatiunea a privit-o pe dna Bica, si nu pe Elena Udrea. In toate pozele in prim plan este dna Bica, a afirmat el. Totodata, Melescanu a sustinut ca Serviciul de Informatii Externe nu are evident nicio implicare in realizarea respectivelor fotografii si ca astfel de acuzatii aduc deservicii SIE si Romaniei in ansamblul ei. Sa afirmi ca un serviciu in totalitatea lui face un complot impotriva ta este de neacceptat, a afirmat Melescanu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )