Libnet.ro
UNICEF

14:00

Elena Udrea: Cer aviz favorabil pentru inceperea urmaririi mele penale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elena Udrea: Cer aviz favorabil pentru inceperea urmaririi mele penale

Elena Udrea a mentionat, inainte de sedinta Comisiei juridice in care se discuta solicitarea de incepere a urmaririi sale penale, ca va cere deputatilor sa dea un aviz favorabil si nu va veni in Parlament sa-si sustina cauza, informeaza Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Comisia Juridica a dat aviz favorabil pentru inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea (VIDEO)

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a dat aviz favorabil, miercuri, pentru inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea, cu 20 de voturi pentru, unul impotriva, o abtinere si un vot anulat, relateazaB1.

Udrea, AVIZ FAVORABIL pentru inceperea urmaririi penale. Viata mea nu arata chiar ca inainte

UPDATE:Elena Udrea a primit AVIZFAVORABIL de incepere a urmaririi penale:Un ministru nu stie tot ce se intampla in ministerul sau, are specialisti angajati, a declarat Udrea la iesirea din.

Klaus Iohannis a dat avizul pentru inceperea urmaririi penale a fostului ministru al Economiei, Adriean Videanu

Klaus Iohannis a dat avizul pentru inceperea urmaririi penale pe numele fostului ministru al Economiei, Adriean Videanu, acuzat de subminarea economiei nationale. Detalii AICI)Iata comunicatul Administratiei.

Senatorii juristi, aviz favorabil pentru inceperea urmaririi penale a fostului ministru Varujan Vosganian

Comisia Juridica a Senatului a avizat pozitiv cererea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) de incepere a urmarii penale a fostului ministru al Economiei Varujan Vosganian,urmand ca plenul Senatului sa aiba decizia finala asupra cererii procurorilor.

Elena Udrea: Coldea cere timp pentru a putea sa-si rezolve problemele interne. Eventual, pana ma rezolva pe mine

Elena Udrea a scris, duminica, pe pagina ei de Facebook, despre directorul interimar al SRI, la adresa caruia a lansat acuzatii grave vineri, intr-un interviu acordat Hotnews. ro, ca Coldea cere timp pentru a putea sa-si rezolve problemele interne aparute dupa dezvaluirile pe care le-am facut. Practic, are nevoie de timp pentru a musamaliza lucrurile. Eventual, pana ma rezolva pe mine.

DNA cere aviz pentru inceperea urmarii penale pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Procurorii DNA cer aviz CamereiDeputatilor pentru inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute, relateaza potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. in.

Aviz favorabil de la senatori pentru inceperea urmaririi penale in cazurile Ariton si Vosganian

Comisia juridica din Senat a stabilit ieri sa avizeze favorabil solicitarile procurorilor de incepere a urmaririi penale in cazul fostilor ministri, Ion Ariton si Varujan Vosganian in prezent senatori), urmand ca plenul Senatului sa aiba decizia finala asupra cererii DNA si DIICOT.

Elena Udrea: Le cer deputatilor sa voteze in favoarea incuviintarii cererii DNA, imi voi dovedi nevinovatia in Justitie

Deputatul Elena Udrea a scris luni pe pagina sa Facebook, cu privire la solicitarea DNA de incuviintare a urmaririi penale impotriva sa in dosarul Gala Bute, ca nu vrea ca Parlamentul sa faca zid in fata Justitiei, asa ca le cere tuturor sa voteze in favoarea incuviintarii cererii DNA. Imi voi dovedi nevinovatia in Justitie, a afirmat ea.

VIDEO. Dosarul ROMGAZ: Adriean Videanu, audiat la DIICOT. Ce vorbea Videanu cu Ioan Niculae. Aviz FAVORABIL pentru urmarirea penala in cazul lui Vosganian

Adriean Videanu a fost dus, marti, cu o duba a Politiei, la sediul DIICOT, unde procurorii l-au anuntat ca a fost schimbat expertul care va realiza expertiza in dosarul Romgaz, dupa ce DIICOT a cerut, luni, aviz de la Parlament pentru urmarirea penala a fostilor ministri Adriean Videanu si Varujan Vosganian.

Dosarul Gala Bute. Udrea, aviz pozitiv pentru inceperea urmaririi penale in Comisia Juridica

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor aa avizat favorabil cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de incuviintare a urmaririi penale a fostului ministru a Dezvoltarii Elena Udrea. Aceasta este acuzata de abuz in serviciu in dosarul privind organizarea Gala Bute.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )