Libnet.ro
UNICEF

06:00

Elena Udrea, declaratie despre Klaus Iohannis. Ce poate sa ii faca presedintele fostei candidate la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, declaratie despre Klaus Iohannis. Ce poate sa ii faca presedintele fostei candidate la Cotroceni

Vin zile negre pentru blonda de la Turism, ex-candidata la prezidentiale. Programul stabilit de politie pare sa ii incurce treburile Elenei Udrea, care este pusa sub control judiciar. insa, spre deosebire de. continuă pe Antena3

Elena Udrea, declaratie despre Klaus Iohannis: Nu m-ar mira sa continue cu o astfel de incercare

Vin zile negre pentru blonda de la Turism, ex-candidata la prezidentiale. Programul stabilit de politie pare sa ii incurce treburile Elenei Udrea, care este pusa sub control judiciar. insa, spre deosebire de.

Teodor Atanasiu: Klaus Iohannis poate declansa procedura pentru numirea unui nou sef al SRI

Prin-vicepresedintele PNl Teodor Atanasiu, membru in Comisia SRI, a declarat duminica seara in emisiunea Dosar de politician de pe B1 TV ca presedintele Klaus Iohannis poate declansa procedura de numire a u.

Teodor Atanasiu: Klaus Iohannis poate declansa procedura pentru numirea unui nou sef al SRI (VIDEO)

Prin-vicepresedintele PNl Teodor Atanasiu, membru in Comisia SRI, a declarat duminica seara in emisiunea Dosar de politician de pe B1 TV ca presedintele Klaus Iohannis poate declansa procedura de numire a u.

Catalin Predoiu: Proiectul de tara al lui Klaus Iohannis nu poate fi implinit daca PNL nu va prelua guvernarea

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat sambata la Consiliul National ca proiectul de tara al lui Klaus Iohannis nu poate fi implinit daca liberalii nu isi asuma in perioada urmatoare.

VIDEO Elena Udrea: Nu m-ar mira sa continue abuzurile, chiar si cu o incercare de arestare. / Nu ma astept la loialitate si sustinere din partea nimanui

Elena Udrea a declarat marti, dupa s-a prezentat la Sectia 2 de Politie, in cadrul controlului judiciar, ca dupa abuzurile pe care le vede, nu s-ar mira sa continue chiar si cu o incercare de arestare a sa, desi nu exista, spune ea, niciun motiv, Udrea adaugand ca repartizarea fondurilor pentru Gala Bute nu a fost ilegala. Intrebata daca intentioneaza sa demisioneze din Parlament, Elena Udrea, a spus: Pai si daca demisionez, tot trebuie sa-mi dea aviz domnul Klaus Iohannis.

Elena Udrea este DISPERATA. Ultima declaratie a blondei, pe Facebook: Cat de FRAIERA ma cred?!

Traian Basescu a fost interceptat de DNA si SRI in dosarul in care este cercetata Elena Udrea pentru spalare de bani. Informatia este sustinuta de surse judiciare si a fost dezvaluita, in premiera, in.

Referatul procurorilor in dosarul Gala Bute: Rudel Obreja a luat credit de la BRD ca urmare a influentei exercitate de catre Elena Udrea / Udrea mergea cu Obreja la intalnire cu functionarii Ministerului, care se opuneau insa finantarii galei de box

Procurorii DNA sustin in referatul de arestare preventiva a lui Rudel Obreja ca Elena Udrea si-ar fi exercitat influenta pe langa BRD astfel ca banca sa imprumute firma lui Rudel Obreja cu 10 milioane de lei pentru organizarea Galei Bute in 2011. Procurorii mai arata ca Elena Udrea - care isi delegase dreptul de semnatura secretarului general al ministerului - participa alaturi de Rudel Obreja la intalniri cu angajatii Ministerului Dezvoltarii, care le explicau ca ministerul nu poate plati toate cheltuielile de organizare a galei.

Reactia lui Traian Basescu la scandalul in care este implicata Elena Udrea

Contactat de Libertatea, Traian Basescu a raspuns prin email: Asa cum stiti, din 21. 2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. imi este tare bine in mijlocul familiei. Aseara, Elena Udrea a scris pe Facebook: Nu vreau ca Parlamentul sa faca zid in fata Justitiei, asa ca le cer tuturor sa voteze in favoarea incuviintarii cererii DNA.

Prima reactie a lui Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI: Din 21.12.2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei

Prima reactie a fostului presedinte Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI a venit luni seara, la solicitarea ziarului Libertatea, insa fostul sef al statului a refuzat sa se implice in acest caz si sa faca vreun comentariu: Asa cum stiti, din 21. 2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei, a aratat Traian Basescu intr-un email trimis la solicitarea ziarului Libertatea.

Elena Udrea: Le cer deputatilor sa voteze in favoarea incuviintarii cererii DNA, imi voi dovedi nevinovatia in Justitie

Deputatul Elena Udrea a scris luni pe pagina sa Facebook, cu privire la solicitarea DNA de incuviintare a urmaririi penale impotriva sa in dosarul Gala Bute, ca nu vrea ca Parlamentul sa faca zid in fata Justitiei, asa ca le cere tuturor sa voteze in favoarea incuviintarii cererii DNA. Imi voi dovedi nevinovatia in Justitie, a afirmat ea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2635 seconds )