Libnet.ro
UNICEF

08:00

Reactia lui Traian Basescu la scandalul in care este implicata Elena Udrea

România Liberă România Liberă,
Reactia lui Traian Basescu la scandalul in care este implicata Elena Udrea

Contactat de Libertatea, Traian Basescu a raspuns prin email: Asa cum stiti, din 21. 2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. imi este tare bine in mijlocul familiei. Aseara, Elena Udrea a scris pe Facebook: Nu vreau ca Parlamentul sa faca zid in fata Justitiei, asa ca le cer tuturor sa voteze in favoarea incuviintarii cererii DNA. continuă pe România Liberă

Prima reactie a lui Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI: Din 21.12.2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei

Prima reactie a fostului presedinte Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI a venit luni seara, la solicitarea ziarului Libertatea, insa fostul sef al statului a refuzat sa se implice in acest caz si sa faca vreun comentariu: Asa cum stiti, din 21. 2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei, a aratat Traian Basescu intr-un email trimis la solicitarea ziarului Libertatea.

Subiectiv: De ce tace Traian Basescu, dupa scandalul declansat de Elena Udrea

Analistul economic Ilie Serbanescu a comentat, in editia de marti a emisiunii Subiectiv, tacerea fostului presedinte Traian Basescu vizavi de scandalul declansat de Elena Udrea si atacurile acesteia la adresa.

Traian Basescu si-a vizitat cel de-al treilea nepot: Este sanatos si e frumos

Traian Basescu a devenit bunic pentru a treia oara. Fostul presedinte si-a vizitat duminica nepotelul la spital, alaturi de sotia sa, Maria, dar inca nu stie ce nume va purta baiatul. Este sanatos si e.

Traian Basescu si-a vizitat cel de-al treilea nepot: Este sanatos si e frumos (VIDEO)

Traian Basescu a devenit bunic pentru a treia oara. Fostul presedinte si-a vizitat duminica nepotelul la spital, alaturi de sotia sa, Maria, dar inca nu stie ce nume va purta baiatul. Este sanatos si e.

Traian Basescu este din nou bunic

Traian Basescu este din nou bunic. Fiica sa Elena Basescu a nascut sambata noapte un baietel. Fostul presedinte s-a grabit sa anunte aparitia unui al membru al familiei pe Facebook. S-a.

Traian Basescu: Din 21.12.2014 nu am avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. imi este tare bine in mijlocul familiei

Fostul presedinte Traian Basescu a decis sa nu comenteze ultimele scandaluri din mediul politic romanesc si nici declaratiile Elenei Udrea la adresa sefului interimar al SRI, Florian Coldea, relateaza.

Traian Basescu, despre declaratiile Elenei Udrea: imi este tare bine in mijlocul familiei

Fostul presedinte Traian Basescu nu a dorit sa comenteze afirmatiile acuzatoare ale Elenei Udrea la adresa sefului SRI, Florian Coldea, precizand ca deocamdata isi mentine decizia de a nu mai avea niciun fel de declaratii publice. Deputatul Elena Udrea spune ca l-a informat pe fostul sef al statului despre banii pe care i-ar fi cerut Florian Coldea fostului sau sot, Dorin Cocos, pentru finantarea televiziunii lui Sebastian Ghita.

VIDEO. Traian Basescu si-a vizitat al treilea nepot, la spital

Fostul presedinte Traian Basescu si sotia sa, Maria, au fost duminica in vizita la spitalul unde fiica sa cea mica , Elena Basescu a nascut un baietel. Fostul presedinte, care a venit cu un buchet de flori, nu a facut declaratii nici la sosire, nici la plecare, scrie Mediafax.

Elena Udrea a discutat cu Traian Basescu dupa ce a fost chemata la DNA

Elena Udrea a vorbit cu Traian Basescu dupa ce a fost chemata la DNA. Discutia a avut loc in urma cu doua zile. Sefa de la PMP lasa sa se inteleaga ca in continuare dictuta des cu Traian Basescu. Iata.

Sebastian Ghita catre sefii SRI: Daca faceti cu mine cum ati facut cu Traian Basescu, va impusc

Elena Udrea a continuat seria dezvaluirilor cu faptul ca Sebastian Ghita i-ar fi amenintat pe sefii SRI ca ii impusca daca indraznesc sa ii aresteze fratele, asa cum au procedat cu Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )