Libnet.ro
UNICEF

10:30

Traian Basescu: Din 21.12.2014 nu am avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. imi este tare bine in mijlocul familiei

B1 B1,
Traian Basescu: Din 21.12.2014 nu am avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. imi este tare bine in mijlocul familiei

Fostul presedinte Traian Basescu a decis sa nu comenteze ultimele scandaluri din mediul politic romanesc si nici declaratiile Elenei Udrea la adresa sefului interimar al SRI, Florian Coldea, relateaza. continuă pe B1

Prima reactie a lui Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI: Din 21.12.2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei

Prima reactie a fostului presedinte Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI a venit luni seara, la solicitarea ziarului Libertatea, insa fostul sef al statului a refuzat sa se implice in acest caz si sa faca vreun comentariu: Asa cum stiti, din 21. 2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei, a aratat Traian Basescu intr-un email trimis la solicitarea ziarului Libertatea.

Reactia lui Traian Basescu la scandalul in care este implicata Elena Udrea

Contactat de Libertatea, Traian Basescu a raspuns prin email: Asa cum stiti, din 21. 2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. imi este tare bine in mijlocul familiei. Aseara, Elena Udrea a scris pe Facebook: Nu vreau ca Parlamentul sa faca zid in fata Justitiei, asa ca le cer tuturor sa voteze in favoarea incuviintarii cererii DNA.

VIDEO. Traian Basescu si-a vizitat al treilea nepot, la spital

Fostul presedinte Traian Basescu si sotia sa, Maria, au fost duminica in vizita la spitalul unde fiica sa cea mica , Elena Basescu a nascut un baietel. Fostul presedinte, care a venit cu un buchet de flori, nu a facut declaratii nici la sosire, nici la plecare, scrie Mediafax.

Traian Basescu, despre declaratiile Elenei Udrea: imi este tare bine in mijlocul familiei

Fostul presedinte Traian Basescu nu a dorit sa comenteze afirmatiile acuzatoare ale Elenei Udrea la adresa sefului SRI, Florian Coldea, precizand ca deocamdata isi mentine decizia de a nu mai avea niciun fel de declaratii publice. Deputatul Elena Udrea spune ca l-a informat pe fostul sef al statului despre banii pe care i-ar fi cerut Florian Coldea fostului sau sot, Dorin Cocos, pentru finantarea televiziunii lui Sebastian Ghita.

Primele declaratii ale lui Traian Basescu, dupa dezvaluirile facute de Elena Udrea

Traian Basescu are o prima reactie dupa dezvaluirile facute de Elena Udrea, informeaza psnews. ro. Contactat de Libertatea, fostul presedinte a raspuns, prin intermediul unui e-mail, ca deocamdata nu dore.

Cine merge pe inserat la Traian Basescu ACASA?! Sotia lui Videanu, primita la Vila Lac3, resedinta fostului presedinte

Traian Basescu a primit o vizita surprinzatoare in plin scandal de coruptie. Paparazii de la cancan. ro au filmat-o pe Miorita, sotia lui Adriean Videanu, facand o vizita fostului presedinte, la nici 48 de ore.

Elena Udrea a discutat cu Traian Basescu dupa ce a fost chemata la DNA

Elena Udrea a vorbit cu Traian Basescu dupa ce a fost chemata la DNA. Discutia a avut loc in urma cu doua zile. Sefa de la PMP lasa sa se inteleaga ca in continuare dictuta des cu Traian Basescu. Iata.

Sebastian Ghita catre sefii SRI: Daca faceti cu mine cum ati facut cu Traian Basescu, va impusc

Elena Udrea a continuat seria dezvaluirilor cu faptul ca Sebastian Ghita i-ar fi amenintat pe sefii SRI ca ii impusca daca indraznesc sa ii aresteze fratele, asa cum au procedat cu Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu.

Subiectiv: De ce tace Traian Basescu, dupa scandalul declansat de Elena Udrea

Analistul economic Ilie Serbanescu a comentat, in editia de marti a emisiunii Subiectiv, tacerea fostului presedinte Traian Basescu vizavi de scandalul declansat de Elena Udrea si atacurile acesteia la adresa.

Elena Udrea: Sebastian Ghita s-a dus la Coldea si Maior si le-a spus ca daca ii fac lui ce i-au facut lui Traian Basescu cu fratele lui ii va impusca

Elena Udrea a afirmat luni seara, invitata la Gandul. info, ca i-a spus lui Traian Basescu despre acuzatiile la adresa generalului SRI Florian Coldea, formulate intr-un interviu HotNews. ro, si ca deputatul PSD Sebastian Ghita le-a spus metaforic sefilor serviciului, George Maior si gen Coldea, ca i-ar impusca daca i-ar instrumenta fratelui sau un dosar similar cu cazul Mircea Basescu - Bercea Mondial.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )