Libnet.ro
UNICEF

07:00

Elena Udrea, despre declaratia lui Tariceanu privind suspendarea presedintelui: E o gluma proasta

B1 B1,
Elena Udrea, despre declaratia lui Tariceanu privind suspendarea presedintelui: E o gluma proasta

Elena Udrea a apreciat, vineri, declaratia lui CalinPopescu Tariceanu privind suspendarea presedintelui ca fiind o gluma proasta. Fiind intrebata ce parere are despre declaratia. continuă pe B1

Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea, a cantat live intr-o emisiune televizata (VIDEO)

Elena Udrea, candidatul Partidului Miscarea Populara, a interpretat in direct o melodie drept provocare intr-o emisiune televizata. Udrea a fost invitata intr-o emisiune de tip tabloid, ocazie cu care a cantat liv.

VIDEO Elena Udrea a cantat in direct: Tu nu ai timp, tu nu ai lacrimi. Nimic din tine n-ai sa mi dai

Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea, a cantat live, miercuri seara, intr-o emisiune de tip tabloid la Kanal D, completand astfel actiunile de campanie electorala cu care spera sa castige simpatia publicului. Udrea s-a mai remarcat printr-o serie de gesturi populiste: vizita la manastirea Tismana, care ulterior a primit de la Guvern 2 milioane de lei, la fel ca manastirea Nicula vizitata de premierul Ponta. Elena Udrea incerca sa para populara si pe pagina sa de Facebook, unde a postat imagini cu ea cumparand salam Victoria, paine si ardei de la alimentara, dar cu IPad-ul in mana.

Elena Udrea: Condamn ferm ordonanta alesilor traseisti care incalca practic statul de drept (VIDEO)

Candidatul Partidului Miscarea Populara la Presedintie, Elena Udrea, a condamnat ferm Ordonanta Traseismului, declarand joi ca aceasta incalca practic statul de drept. Personal, dar si in calitate de.

Elena Udrea a cantat live la TV! Ascult-o si spune cum ti se pare prestatia!

Elena Udrea a uimit pe toata lumea aseara cand, invitata la WOWBiz, s-a ridicat de pe canapea si a urcat pe scena alaturi de bandul emisiunii pentru a canta live o piesa in limba romana. Iata inregistrarea.

Video Elena Udrea a cantat live intr-o emisiune TV

Prezidentiabilul PMP, Elena Udrea, a fost invitata, miercuri seara, intr-o emisiune TV, in care a acceptat provocarea prezentatorilor de a canta live, impreuna cu o formatie profesionista.

Catalin Predoiu: Voi cere excluderea din PDL a lui Emil Boc daca nu explica sustinerea pentru Elena Udrea

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, intentioneaza sa ceara excluderea lui Emil Boc din PDL, in contextul sustinerii acestuia pentru Elena Udrea la prezidentiale si a neprezentarii la sedintele de.

Mai bine ma arunc in Cris decat sa o votez pe Elena Udrea

Dupa ce a fost huiduita in Gorj, in timpul unei vizite pre-electorale, Elena Udrea a fost intampinata cu ostilitate si la Oradea. Dupa ce i-a reprosat ca nu a facut nimic pentru tara timp de 8 ani, cat a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )