Libnet.ro
UNICEF

13:30

Elena Udrea, despre intalnirea Basescu - Antonescu: Presedintele ramane principalul opozant al Guvernului USL

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea, despre intalnirea Basescu - Antonescu: Presedintele ramane principalul opozant al Guvernului USL

Deputatul PDL Elena Udrea crede ca presedintele Traian Basescu nu va accepta propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi ca ministru la Transporturi si remarca faptul ca seful statului ramane principalul opozant al Guvernului USL. continuă pe Adevărul

intalnirea Basescu-Antonescu: Presedintele a spus ca il lasa pe Ponta interimar la Transporturi 45 de zile. Liderii USL sunt nemultumiti

Au fost consultari, sambata, la Palatul Cotroceni intre presedintele Traian Basescu si liderul liberal Crin Antonescu. Discutiile au vizat nominalizarea lui Ovidiu Silaghi pentru portofoliul Transporturilor.

Udrea, despre posibila candidatura a lui Basescu in Republica Moldova: Asa s-a infaptuit si Unirea, prin alegerea aceluiasi domnitor

Dupa ce primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, l-a invitat pe Traian Basescu sa candideze la presedintia Republicii Moldova, Elena Udrea spune ca presedintele are o mare popularitate si se bucura de.

Elena Udrea: Nominalizarea lui Silaghi, INCONSTIENTA politica.

Nominalizarea lui Ovidiu Silaghi pentru functia de ministru al Transporturilor este o dovada de inconstienta politica, afirma deputatul PDL Elena Udrea, potrivit RFI, ea mentionand ca sansele pentru un raport MCV pozitiv sunt nule, potrivit Mediafax. Elena Udrea critica nominalizarea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor: Mie mi se pare o prostie colosala atat a liberalilor, cat si a premierului! Sa vii cu propunerea domnului Silaghi la Ministerul Transporturilor, dupa ce s-a .

Elena Udrea: Nominalizarea lui Silaghi la Ministerul Transporturilor, o prostie colosala

Deputatul PDL Elena Udrea considera ca nominalizarea lui Ovidiu Silaghi pentru functia de ministru al Transporturilor este o dovada de inconstienta politica. Mie mi se pare o prostie colosala atat a.

Elena Udrea: Numirea lui Silaghi la Transporturi, o prostie colosala

Deputatul PDL Elena Udrea consider ca nominalizarea lui Ovidiu Silaghi la ministerul Transporturilor reprezinta o dovada de prostie colosala atat din partea liberalilor, dar si a premierului Victor Ponta.

Adrian Nastase, despre intalnirea lui Basescu cu Antonescu: A pus presiune pe premier

Fostul premier Adrian Nastase considera ca intalnirea dintre presedintele Senatului, Crin Antonescu, si seful statului, Traian Basescu, pe tema numirii noului ministru al Transporturilor nu trebuia sa aiba loc, precizand ca Traian Basescu l-a invitat la discutii pe liderul PNL pentru a pune presiune pe premierul Victor Ponta.

intalnire Basescu-Antonescu la Palatul Cotroceni. Tema: ministrul Transporturilor

Presedintele Traian Basescu se afla la acesta ora intr-o intalnire cu presedintele Senatului, Crin Antonescu, la Palatul Cotroceni. Cei doi vor discuta pe marginea numirii unui ministru la portofoliul Transporturilor.

Adevarul despre procesul Maresalului Antonescu! 5 erori grave ale acestuia fata de romani

Prin erorile sale, Ion Antonescu nu poate fi un erou decat in imagologia unui popor frustrat, care a cunoscut prea mult timp nedreptatea si caruia ii lipsesc spiritul de justitie si sentimentul istoric intins pe milenii.

Adevarul despre procesul Maresalului Antonescu: cinci erori grave ale acestuia fata de romani

Prin erorile sale, Ion Antonescu nu poate fi un erou decat in imagologia unui popor frustrat, care a cunoscut prea mult timp nedreptatea si caruia ii lipsesc spiritul de justitie si sentimentul istoric intins pe milenii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )