Libnet.ro
UNICEF

10:30

Elena Udrea: Eu despre mine cred ca am fost unul dintre politicienii buni pe care i-a avut aceasta tara

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea: Eu despre mine cred ca am fost unul dintre politicienii buni pe care i-a avut aceasta tara

Deputatul Elena Udrea a declarat, intr-un interviu acordat Digi24, ca nu va candida la alegerile parlamentare din toamna. Totodata, ea a precizat ca se considera unul dintre politicienii buni pe care i-a avut aceasta tara si unul dintre ministrii foarte buni pe care i-a avut aceasta tara. continuă pe România Liberă

Gigi Becali, sfaturi despre post pentru Elena Udrea: Sa nu mearga la mare pentru ca sminteste barbatii!

Gigi Becali a explicat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ce inseamna si cum trebuie tinut postul, comentand astfel mesajele publicate de Elena Udrea, pe Facebook, in care anunta.

Elena Udrea, decizie radicala: Nu mai candidez

Decizie radicala luata de Elena Udrea. Fosta sefa PMP a vorbit intr-un interviu despre viitorul sau politic. Ma intrebati acum, acum va spun ca nu mai candidez. Nu am stat sa analizez ma.

Elena Udrea, veste proasta pentru Traian Basescu: Raman apropiata, dar ...

Elena Udrea se bucura de ultimele luni pe care le mai are din mandatul de deputat, luand in considerare ca aceasta nu va mai repeta experienta, daca ar fi sa luam in considerare spusele fostei.

Unul dintre cele mai mari targuri de vechituri din Europa a fost anulat din motive de securitate

Unul dintre cele mai mari targuri de vechituri din Europa, care are loc in nordul orasului francez Lille, a fost anulat din motive de securitate, a anuntat primarul Martine Aubry, citat de AFP. Exista.

Exista riscuri pe care nu reusim sa le reducem. Unul dintre cele mai mari targuri din Europa, anulat din cauza terorisilor

Unul dintre cele mai importante din Europa, targul de vechituri de la Lille, din nordul Frantei,va fi anulat din cauza temerilor ca pot avea loc noi atentate. Targul urma sa aiba loc in primul we.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )