Libnet.ro
UNICEF

12:00

Elena Udrea, veste proasta pentru Traian Basescu: Raman apropiata, dar ...

B1 B1,
Elena Udrea, veste proasta pentru Traian Basescu: Raman apropiata, dar ...

Elena Udrea se bucura de ultimele luni pe care le mai are din mandatul de deputat, luand in considerare ca aceasta nu va mai repeta experienta, daca ar fi sa luam in considerare spusele fostei. continuă pe B1

Veste proasta pentru bucuresteni. Santierul din zona Eroilor poate dura pana in anul 2023

Veste proasta pentru bucuresteni. Santierul din zona Eroilor poate dura pana in anul 2023. Astfel, oamenii trebuie sa mai astepte pentru a merge cu metroul in Drumul Taberei , dupa cum arata.

Gigi Becali, sfaturi despre post pentru Elena Udrea: Sa nu mearga la mare pentru ca sminteste barbatii!

Gigi Becali a explicat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ce inseamna si cum trebuie tinut postul, comentand astfel mesajele publicate de Elena Udrea, pe Facebook, in care anunta.

Elena Udrea, decizie radicala: Nu mai candidez

Decizie radicala luata de Elena Udrea. Fosta sefa PMP a vorbit intr-un interviu despre viitorul sau politic. Ma intrebati acum, acum va spun ca nu mai candidez. Nu am stat sa analizez ma.

Elena Udrea: Eu despre mine cred ca am fost unul dintre politicienii buni pe care i-a avut aceasta tara

Deputatul Elena Udrea a declarat, intr-un interviu acordat Digi24, ca nu va candida la alegerile parlamentare din toamna. Totodata, ea a precizat ca se considera unul dintre politicienii buni pe care i-a avut aceasta tara si unul dintre ministrii foarte buni pe care i-a avut aceasta tara.

Udrea, noi sfaturi pentru internauti: Daca vreti sa faceti o fapta buna, va recomand sa va rugati pentru cine are nevoie. Dumnezeu ne-a facut din iubire si pentru a fi fericiti

Elena Udrea a revenit miercuri cu o noua postare pe Facebook despre cum isi pastreaza optimismul si zambetul pe buze pe tot parcursul zilei. Aceasta a repetat o parte din sfaturile pe care le-a transmis.

Traian Basescu, despre scrisoarea deschisa a UNJR catre Klaus Iohannis: Cred ca nu va avea nicio interventie pentru ca isi da seama ca a facut o gafa (VIDEO)

Traian Basescu a intervenit telefonic pentru B1TV si a comentat scrisoarea publica adresata de Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania presedintelul Klaus Iohannis in care se cer lamuriri.

Traian Basescu, atac dur la Biserica Ortodoxa

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac neasteptat la adresa Bisericii Ortodoxe si ii critica pe acestia pentru modul in care au pus problema in cazul negocierilor cu Turcia pentru.

Traian Basescu s-a delimitat de Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta: Eu vreau o justitie independenta, ei, una controlata politic

Presedintele PMP, Traian Basescu, sustine ca exista o campanie de presa mincinoasa care vrea sa demonstreze ca atat el cat si presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si.

Traian Basescu: Trei bugetari, SRI, DNA si iCCJ, au decis ca poporul vrea spectacol si, in numele slugarniciei fata de Iohannis, asta au oferit

Fostul presedinte Traian Basescu a simtit ca este momentul sa ia atitudine cu privire la situatia in care se afla lupta anticoruptie din Romania, precum si care sunt motivatiile luptei contra.

Traian Basescu: Eu ma simt cetatean al Republicii Moldova in egala masura cu sentimentul pe care-l am ca sunt cetatean al Romaniei

Traian Basescu le-a transmis mai multor cetateni moldoveni veniti in Romania cu programul 'Cunoaste-ti tara', initiat de platforma unionista Actiunea 2012 va viitorul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )