Libnet.ro
UNICEF

21:00

Elena Udrea, despre propunerea lui Gheorghe Muscalu de la CSM: Sunt total de acord, dar aceeasi interdictie trebuie sa o aiba si acuzatorul

B1 B1,
Elena Udrea, despre propunerea lui Gheorghe Muscalu de la CSM: Sunt total de acord, dar aceeasi interdictie trebuie sa o aiba si acuzatorul

Elena Udrea a reactionat, pe contul sau de Facebook, solicitarea procurorului CSM Gheorghe Muscalu de a interzice declaratiile publice referitoare la o ancheta in desfasurare. Ieri, in sedinta CSM, a fost. continuă pe B1

Elena Udrea, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI: Am spus in denunt ca viitorul sef al Serviciului va fi Coldea. Iata ca asa este!

Elena Udrea a comentat, pe pagina sa de Facebook, propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru preluare conducerii SRI. Fostul ministru a declarat ca a scris in denuntul pe care l-a facut la.

Elena Udrea, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI: Am spus in denunt ca viitorul sef al Serviciului va fi ales de Coldea. Iata ca asa este!

Elena Udrea a comentat, pe pagina sa de Facebook, propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru preluare conducerii SRI. Fostul ministru a declarat ca a scris in denuntul pe care l-a facut la.

Mare Branza o vizita in inchisoare. De ce a MINTIT Elena Udrea despre vizita misterioasa de sambata

William Branza a vizitat-o pe Elena Udrea de ziua indragostitilor in calitate de. avocat. Documentul obtinut de Antena 3 de la Arestul Central arata clar ca a venit in calitate de aparator, avand.

Un membru CSM vrea schimbarea Codului Penal: Gheorghe Muscalu cere interzicerea declaratiilor publice referitoare la o ancheta in desfasurare

Un membru al Curtii Superioare a Magistraturii CSM) propune schimbarea Codului Penal. Magistratul Gheorghe Muscalu solicita introducerea unei noi prevederi prin care sa fie interzisa emiterea de declaratii.

Ion Cristoiu: Ce a scris Elena Udrea in jurnal despre Eduard Hellvig, propunerea lui Klaus Iohannis pentru sefia SRI

Elena Udrea a anuntat ca a scris in jurnalul sau despre relatia Hellvig - Coldea inca din luna noiembrie si l-a rugat pe jurnalistul Ion Cristoiu sa publice acele insemnari. Udrea povesteste despre o .

Elena Udrea, sanctionata de CSM pentru acuzatiile facute in presa

Consiliul Superior al Magistraturii a decis, joi, ca afirmatiile lansate in spatiul public de Elena Udrea, privind numirea procurorului-sef al DNA, respectiv relatia institutionala dintre procurorul-sef al DNA.

Elena Udrea face noi declaratii despre seful SRI. Ma TEM ca va fi formulata o noua cerere de arestare. Ce se intampla cu TELEFONUL Elenei Udrea

UPDATE:Elena Udrea vrea sa mearga in Parlament. Are voie sa isi apere pozitia, dar trebuie sa respecte si decizia judecatorilor. Nu au fost cele mai bune zile din viata si s-a bucurat de acest prim.

Striblea, despre sms-ul primit de la Elena Udrea: Nu am nicio obligatie fata de statul roman sa-i pun pe masa corespondenta mea

Jurnalistii Ion Cristoiu si Catalin Striblea au salvat-o pe Elena Udrea de la un nou arest. Deputatul le-a trimis, miercuri seara, mai multe sms-uri celor doi jurnalisti, cu referire la denuntul impotriva.

Elena Udrea le-a trimis un mesaj jurnalistilor Cristoiu si Striblea, despre denuntul impotriva lui Coldea

Jurnalistii Ion Cristoiu si Catalin Striblea au salvat-o pe Elena Udrea de la un nou arest. Deputatul le-a trimis, miercuri seara, un sms celor doi jurnalisti, cu referire la denuntul impotriva sefului.

100 de minute. Elena Udrea, versiune proprie despre justitie

Elena Udrea are o versiune proprie legata de cum se face justitie in Romania. Si a exprimat-o in denuntul facut impotriva adjunctului SRI, Florian Coldea. Declaratia Elenei Udrea a fost prezentata de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )