Libnet.ro
UNICEF

23:00

Elena Udrea face noi declaratii despre seful SRI. Ma TEM ca va fi formulata o noua cerere de arestare. Ce se intampla cu TELEFONUL Elenei Udrea

Antena3 Antena3,
Elena Udrea face noi declaratii despre seful SRI. Ma TEM ca va fi formulata o noua cerere de arestare. Ce se intampla cu TELEFONUL Elenei Udrea

UPDATE:Elena Udrea vrea sa mearga in Parlament. Are voie sa isi apere pozitia, dar trebuie sa respecte si decizia judecatorilor. Nu au fost cele mai bune zile din viata si s-a bucurat de acest prim. continuă pe Antena3

DNA face o noua cerere de arestare pentru Elena Udrea pentru noi acuzatii de luare de mita in dosarul Gala Bute

ProcuroriiDNAau facut o noua cerere de arestare in cazul Elenei Udrea, pentru savarsirea a trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Astfel, procurorii au transmis sesizari: 1.

DNA face o noua cerere de arestare pentru Elena Udrea pentru noi acuzatii de luare de mita in dosarul Gala Bute (VIDEO)

ProcuroriiDNAau facut o noua cerere de arestare in cazul Elenei Udrea, pentru savarsirea a trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Astfel, procurorii au transmis sesizari: 1.

Un fost ofiter SRI anunta ca va face dezvaluiri despre seful SRI Dambovita si despre generalul Coldea

Fostul ofiter al SRI Adrian Radu, care a aratat, miercuri, ca unul dintre consilierii ministrului de Justitie este ofiter activ in cadrul Serviciului Roman de Informatii, s-a aratat contrariat de faptul ca institutiile statului nu au reactionat in urma declaratiilor sale. Din acest motiv, Adrian Radu i-a scris o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care a amintit toate dezvaluirile facute.

GALERIE FOTO. Pe cine acuza Elena Udrea in denuntul depus la DNA

Pe 12 februarie 2015, procurorii DNA au anuntat, intr-un comunicat de presa, ca nu au inceput urmarirea penala in cazul faptelor reclamate de Elena Udrea, referitoare la directorul interimar al SRI, Florian Coldea, intrucat fostul ministru nu s-a prezentat personal sa faca denuntul.

Sinteza zilei: INTERVIUL in care Elena Udrea denunta mafia basista. Libertatea e de vanzare!

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, un fragment dintr-un interviu senzational in care Elena Udrea face autodenunt peste autodenunt si explica cum, dupa alegeri, doar.

100 de minute. Elena Udrea, versiune proprie despre justitie

Elena Udrea are o versiune proprie legata de cum se face justitie in Romania. Si a exprimat-o in denuntul facut impotriva adjunctului SRI, Florian Coldea. Declaratia Elenei Udrea a fost prezentata de.

Elena Udrea, dezvaluiri incendiare: Basescu l-a sunat pe Coldea, RTV-ul s-a potolit imediat!

Dupa ce Elena Udrea a anuntat ca a facut un denunt public la DNA, in care este vizat seful interimar al SRI, Florian Coldea, au inceput sa iasa la iveala amanunte inedite din aceasta adevarata.

Elena Udrea, la DNA pentru completarea denuntului

Elena Udrea s-a prezentat miercuri la ora 09. 30 la Directia Nationala Anticoruptie pentru completarea denuntului sau fata de seful interimar al SRI Florian Coldea, informeaza Agerpres.

Elena Udrea, in arest la domiciliu: este asteptata azi la DNA pentru a sustine denuntul facut impotriva sefului SRI Florian Coldea

Elena Udrea este asteptata, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a da lamuriri in legatura cu denuntul pe care l-a facut pe 30 ianuarie impotriva sefului SRI Florian Coldea.

Elena Udrea a ajuns la DNA pentru audieri: imi voi sustine denuntul impotriva domnului Coldea (VIDEO)

UPDATE: Elena Udrea a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, declarand ca isi va sustine denuntul impotriva sefului interimar al SRI, Florian Coldea. Elena Udrea a fost eliberata, marti seara, din .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )