Libnet.ro
UNICEF

01:05

GALERIE FOTO. Pe cine acuza Elena Udrea in denuntul depus la DNA

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Pe cine acuza Elena Udrea in denuntul depus la DNA

Pe 12 februarie 2015, procurorii DNA au anuntat, intr-un comunicat de presa, ca nu au inceput urmarirea penala in cazul faptelor reclamate de Elena Udrea, referitoare la directorul interimar al SRI, Florian Coldea, intrucat fostul ministru nu s-a prezentat personal sa faca denuntul. continuă pe România Liberă

FOTO. Ce spune Elena Udrea despre noua cerere de arestare

Dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a emis o noua cerere de arestarea pe numele Elenei Udrea si dupa vizita pe care aceasta a facut-o, luni, la DNA unde i s-a comunicat noile acuzatii, deputata a reactionat pe contul sau de Facebook printr-un mesaj postat de echipa sa de comunicare. Udrea afirma ca noua cerere a DNA este un exces si ca ea se afla intr-o situatie fara precedent in istoria juridica a Romaniei ca, pe numele aceleiasi persoane, sa se ceara atatea mandate de arestare.

100 de Minute. DNA nu va ancheta denuntul facut de Elena Udrea

DNA nu va ancheta acuzatiile facute de Elena Udrea, pe motiv ca denuntul nu indeplineste anumite conditii de forma, prevazute de lege. in alte cazuri, insa, procurorii n-au mai fost atat de scrupulosi si.

Elena Udrea, vizita SURPRIZA in arest. Cine i-a adus flori de Ziua indragostitilor

Aflata in arest, Elena Udrea a avut parte de o mica bucurie. Udrea a fost vizitata ieri de William Brinza, fost candidat la alegerile prezidentiale de anul trecut, iar acesta i-a adus un cadou. Cu un buchet de.

CINE a vizitat-o azi pe Elena Udrea in arest. I-a adus apa si o plasa cu imbracaminte

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, se afla pentru a treia zi in arest. Desi conditiile din celula nu sunt nici pe departe asemanatoare cu luxul de care era inconjurata, mama Elenei Udrea a venit.

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei

Elena Udrea a fost vizitata in arest de mama ei, care i-a adus acesteia un pachet. Femeia nu a vrut sa faca declaratii. Vineri este ziua in care Elena Udrea are dreptul la vizita. Potrivit unor surse, Elena Udrea.

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei (VIDEO)

Elena Udrea a fost vizitata in arest de mama ei, care i-a adus acesteia un pachet. Femeia nu a vrut sa faca declaratii. Vineri este ziua in care Elena Udrea are dreptul la vizita. Potrivit unor surse, Elena Udrea.

De ce a fost arestata Elena Udrea. Motivarea deciziei de arestare, obtinuta de Antena 3

Antena 3 a obtinut motivarea deciziei de arestare a Elenei Udrea. Elena Udrea a fost retinuta in dosarul Microsoft pentru savarsirea urmatoarelor infractiuni: trafic de influenta fapte in legatura cu .

Cand va fi judecata contestatia depusa de Elena Udrea fata de arestarea sa in dosarul Microsoft

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) va judeca marti judecarea contestatiei depuse de deputatul Elena Udrea fata de arestarea sa preventiva in dosarul Microsoft, informeaza Agerpres. Elena Udrea.

Elena Udrea vrea sa-si faca viata mai frumoasa dupa gratii

Pe cand se afla sub control judiciar, Elena Udrea le-a dat indicatii martorilor din dosarul Microsoft, in mod special lui Dorin Cocos. Acesta este principalul motiv pentru care deputatul a ajuns in spatele gratiilor. Cel putin asa arata instanta Curtii Supreme in motivarea sentintei prin care a decis arestarea preventiva a Elenei Udrea.

Elena Udrea pe Facebook: Goana nebuna de a ma prezenta mama coruptilor

Inchisa pentru urmatoarele 30 de zile in baza unui mandat de arestare, fostul ministru Elena Udrea posteze mesaje pe reteaua sociala Facebook, prin intermediul avocatului ei. Acuzata de coruptie in dosarul Microsoft, Udrea se intreaba de ce alte ministere nu sunt rascolite de procurorii DNA la fel ca cel pe care l-a condus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )