Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea pe Facebook: Goana nebuna de a ma prezenta mama coruptilor

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea pe Facebook: Goana nebuna de a ma prezenta mama coruptilor

Inchisa pentru urmatoarele 30 de zile in baza unui mandat de arestare, fostul ministru Elena Udrea posteze mesaje pe reteaua sociala Facebook, prin intermediul avocatului ei. Acuzata de coruptie in dosarul Microsoft, Udrea se intreaba de ce alte ministere nu sunt rascolite de procurorii DNA la fel ca cel pe care l-a condus. continuă pe Adevărul

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei

Elena Udrea a fost vizitata in arest de mama ei, care i-a adus acesteia un pachet. Femeia nu a vrut sa faca declaratii. Vineri este ziua in care Elena Udrea are dreptul la vizita. Potrivit unor surse, Elena Udrea.

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei (VIDEO)

Elena Udrea a fost vizitata in arest de mama ei, care i-a adus acesteia un pachet. Femeia nu a vrut sa faca declaratii. Vineri este ziua in care Elena Udrea are dreptul la vizita. Potrivit unor surse, Elena Udrea.

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei

Elena Udrea a fost vizitata, vineri dimineata, in arestul central al Politiei Capitalei, de mama sa. Mama Elenei Udrea a venit cu un pachet cu alimente si apa. Fostul ministru a primit, miercuri, mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Microsoft, in care este acuzata de trafic de influenta. Avocatii Elenei Udrea au contestat decizia de arestare preventiva, contestatia urmand sa se judece in instanta luni.

Ultimul gest facut de Elena Udrea inainte de a merge la inchisoare: A fost la cimitir

Pentru Elena Udrea ultimele zile au fost un adevarat cosmar. Apropiatii fostei prezidentiabile au declarat ca in ultimele clipe de libertate, Elena Udrea a fost alaturi de mama ei, apoi au mers impreuna la.

Elena Udrea, pe Facebook: Am incredere ca, in urma apelului, masura arestului preventiv va fi ridicata

Elena Udrea a transmis un mesaj pe Facebook, dupa decizia ICCJ de miercuri seara, cand s-a dispus arestarea sa preventiva pentru 30 de zile, prin care spune ca are incredere ca, in urma apelului, aceasta masura va fi ridicata, probabil, luni.

Elena Udrea: Sunt prezentata drept mama coruptilor, iar mandatul meu este tocat sistematic si nejustificat

Elena Udrea raspunde, din arest, acuzelor referitoare la proiectele pe care le-a derulat in timpul mandatului de ministru al Dezvoltarii si Turismului si se declara deranjata de faptul ca presa nu ia in vizor.

CINE a vizitat-o azi pe Elena Udrea in arest. I-a adus apa si o plasa cu imbracaminte

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, se afla pentru a treia zi in arest. Desi conditiile din celula nu sunt nici pe departe asemanatoare cu luxul de care era inconjurata, mama Elenei Udrea a venit.

Elena Udrea, nou mesaj pe Facebook: Am incredere ca, la apel, se va ridica masura arestului preventiv

Elena Udrea, aflata in arest preventiv, a postat joi un nou mesaj pe Facebook, in care afirma ca isteria acuzatilor la adresa sa, rostogolite prin presa de procurori DNA, trebuie sa inceteze, pentru ca, sustine ea, ajungem intr-o fundatura logica - procurorii lanseaza acuzatiile, inflameaza presa si, apoi, impotriva mea se iau masuri ca urmare a presiunii publice asta este motivatia judecatorilor).

Elena Udrea, noua postare pe Facebook: in dosarul Microsoft mi se aduce acuzatia ca am fost sotia lui Dorin Cocos. Am incredere ca se va ridica masura arestului

Elena Udrea a reiterat, joi, prin intermediul paginii de Facebook, faptul ca are incredere ca, la apel, masura arestului preventiv va fi ridicata. Aceasta mai spune ca singura acuzatie care i se aduce in dosarul.

Elena Udrea, mesaj pe Facebook dupa arestare: Am o veste rea si una buna dupa decizia ICCJ

Elena Udrea, a postat, miercuri seara, pe pagina de Facebook, un mesaj referitor la decizia judecatorilor ICCJ de a o aresta preventiv pentru 30 zile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )