Libnet.ro
UNICEF

23:30

Elena Udrea, mesaj pe Facebook dupa arestare: Am o veste rea si una buna dupa decizia ICCJ

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea, mesaj pe Facebook dupa arestare: Am o veste rea si una buna dupa decizia ICCJ

Elena Udrea, a postat, miercuri seara, pe pagina de Facebook, un mesaj referitor la decizia judecatorilor ICCJ de a o aresta preventiv pentru 30 zile. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, pe Facebook: Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum destinul (FOTO)

Elena Udrea a afirmat, luni seara, la scurt timp dupa ce deputatii au aprobat doua cereri de inceperea umaririi penale si o cerere pentru arestarea sa preventiva, in dosarul Gala Bute, ca Parlamentul a avut.

Elena Udrea, dupa ce deputatii au votat cererea de arestare: Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum destinul

Elena Udrea a avut o prima reactie pe Facebook dupa ce Camera Deputatilor a aprobat cererea de arestare a sa in dosarul Gala Bute. Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum destinul. Subiectul nu trebuie sa fie ce se intampla cu mine, ci cum va arata Romania condusa din umbra discretionar si ocult, odata ce adevarul a fost suprimat, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea, citata la DNA, dupa ce hotararile de incuviintare a arestarii au fost publicate in Monitorul Oficial

Elena Udrea a fost citata, marti dimineata, la DNA. Luni seara, Camera Deputatilor a avizat trei cereri de urmarire penala si trei de retinere si arestare in dosarele Gala Bute si Microsoft.

ELENA UDREA VA FI ARESTATA. A doua cerere de arestare a fost aprobata in Parlament

38 -Parlamentul a aprobat, luni seara, solicitarea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Elena Udrea in dosarul Microsoft, cu 202 voturi pentru si 65 impotriva. Ca si .

Elena Udrea, chemata la DNA pentru arestare in Gala Bute

Elena Udrea, considerata capul organizarii Galei de box a lui Lucian Bute din Romania, a fost chemata marti dimineata la Directia Nationala Anticoruptie.

Oreste Teodorescu, mesaj INCREDIBIL pentru Elena Udrea: Ati fost tare. Sa va ganditi la toate

Oreste Teodorescu a transmis pe Facebook un mesaj pentru Elena Udrea, imediat dupa ce deputatii au aprobat cererile DNA de arestare si de incepere a urmaririi penale. Oreste i-a dedicat Elenei Udrea melodia Kalinka.

Mesajul Elenei Udrea, dupa arestare: insusi aerul pe care il respiram era rezultatul coruptiei

Deputatul Elena Udrea a transmis miercuri seara doua mesaje pe contul sau de Facebook in care sustine ca are incredere ca, in urma apelului, masura privind arestarea preventiva pentru 30 de zile va fi ridicata.

Elena Udrea: Nu poti pune catuse adevarului! Am incredere ca, in urma apelului, masura arestului preventiv va fi ridicata

Deputatul Elena Udrea a transmis miercuri seara un mesaj pe contul sau de Facebook, in urma dupa decizia iCCJ in care s-a dispus arestarea sa preventiva pentru 30 de zile, in care fostul ministru sustine ca are incredere ca, in urma apelului, aceasta masura va fi ridicata, subliniind ca nu poti pune catuse adevarului.

Dincolo de peretii de la arestul Politiei, Elena Udrea transmite un nou mesaj

Elena Udrea spune ca va continua sa comunice cu opinia publica prin mesaje ce vor fi postate pe pagina sa de Facebook de catre unul dintre avocati. Udrea si-a exprimat speranta ca saptamana viitoare.

VIDEO. Elena Udrea este audiata la DNA, dupa ce deputatii au votat pentru arestare in dosarele Gala Bute si Microsoft

Elena Udrea a fost citata, marti, in jurul pranzului, la DNA. Luni seara, Camera Deputatilor a avizat trei cereri de urmarire penala si trei de retinere si arestare in dosarele Gala Bute si Microsoft.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )